Hollands Groen

Hollands Groen

Omschrijving

Eigentijds wonen in Hollandsche Rading; een mooi groen dorp met een ideale ligging!

Op korte afstand van Utrecht en Hilversum wordt aan de buitenrand van Hollandsche Rading een hofje met 18 woningen gerealiseerd. De 5 rijwoningen en 8 half-vrijstaande woningen beschikken over een heerlijke achtertuin en de 5 patiowoningen over een unieke buitenruimte in het midden van de woning.

Lengkeek Architecten heeft bij zijn ontwerp goed gekeken naar de omgeving. Hollands Groen sluit aan bij de stijlvolle architectuur van de woonerven elders op de Tolakkerweg, bij het groene karakter en – uiteraard – bij de hoge kwaliteit van de luxe woningen in de buurt.

De woningen in Hollands Groen worden hoogwaardig afgewerkt. U maakt uw woning compleet met een mooie keuken, sanitair en tegelwerk. Voor deze onderdelen is binnen de koopsom een stelpost opgenomen. Met de opgegeven bedragen heeft u de mogelijkheid om bij de geselecteerde leverancier uw keuken, sanitair en tegels uit te zoeken.

Op alle daken worden zonnepanelen aangebracht voor het opwekken van de energie. Om de woningen nog zuiniger te maken, worden deze van een warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning voorzien. In combinatie met de zonnepanelen hebben deze woningen een EPC van bijna 0, welke weergeeft dat de woningen zeer duurzaam zijn en ruim voldoen aan de wettelijke eis met betrekking tot duurzaam bouwen.

Volop ruimte en licht!
De plattegronden van de woningen zijn goed uitgekiend. Elke woning is ruim en praktisch ingedeeld. Zo hebben alle woningen een dakkapel of tuit aan de voorzijde die zorgt voor licht, ruimte en inrichtings-mogelijkheden.

Algemeen
– Geheel voorzien van vloerverwarming, u heeft dus geen radiatoren;
– Uitermate energiezuinig en gasloos;
– Diverse woningtypes met woonoppervlaktes van 134 m² tot 200 m²;
– Op loopafstand van de bossen van de Gooise buitenplaats ‘Einde Gooi’, de uitgestrekte weilanden en de heide;
– Tegelijkertijd zijn legio steden in centraal Nederland en in de Randstad met de auto en het openbaar vervoer goed en makkelijk bereikbaar;
– Woningborg keurmerk.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met ons kantoor en wij informeren u graag.
Zie ook www.hollandsgroenwonen.nl