Samen uw
droomhuis
aankopen
Samen uw
droomhuis
aankopen

Samen uw
droomhuis
aankopen
Samen uw
droomhuis
aankopen

Wanneer u een nieuw huis gaat kopen, zet u een intensief proces in gang. Allereerst zoekt u woning die bij uw wensen past, daarna brengt u een bod uit en vervolgens onderhandelt u tot de aankoop rond is. Er zal op diverse momenten spanning bij komen kijken.

Wie een aankoop professioneel wil aanpakken, beseft dat het geen taak is die u er in de avonduren bij doet. Daarom kunt u de begeleiding van een aankoopmakelaar uitstekend gebruiken. Kappelle heeft ruim 55 jaar ervaring op dit gebied. Wij nemen letterlijk al uw zorgen weg. Huizen op waarde schatten is namelijk ons vak en onderhandelen een tweede natuur. We vertellen u graag hoe we u helpen bij het kopen van uw nieuwe droomhuis.

Aankoopfacts van
Kappelle makelaars

Aankoop-
facts van
Kappelle
makelaars

86

Aankopen per jaar

57

Jaar ervaring

21

Specialisten die je helpen

Aankopen met kappelle

Kappelle
Makelaars

Kappelle
Makelaars

U staat op het punt een woning aan te kopen. Eén van de meest belangrijke momenten in uw leven. Daarom zoekt u een makelaar met prettige communicatie en veel kennis. Kappelle Makelaars is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Wij maken voor u graag het verschil.


Werkwijze

Als aankoopmakelaar hebben wij veel inzicht in de huidige woningmarkt. We hebben connecties met verkoopmakelaars in ’t Gooi, waardoor we snel op de hoogte zijn van nieuw woningaanbod in de omgeving Hilversum, Laren, Bussum-Naarden, Loosdrecht en Huizen. Hoe wij samen met u tot de aankoop van uw droomhuis kopen, zullen we stap voor stap uitleggen:

Stap 1

Zoekwens formuleren

De huizenjacht starten we met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken gelijk ook uw wensen en mogelijkheden.

Op basis daarvan maken we een nauwkeurig zoekprofiel waarmee we voor u aan de slag kunnen.

Stap 2

Samen bezichtigen

Komt uw toekomstige droomhuis voorbij? Dan plannen we snel een bezichtiging.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar zal hier altijd bij aanwezig zijn. Terwijl u rondkijkt in de woning, inspecteren wij het onderhoud en we bepalen de reële waarde.

Stap 3

Onderhandelen

Op basis van diverse gegevens hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de nieuwe woning. We adviseren een openingsbod en onderhandelen vervolgens met de verkoopmakelaar totdat de meest gunstige aankoop bereikt is. Uiteraard gaat dit in goed overleg.

Stap 4

Het koopcontract

Als er tussen u en de verkoper een akkoord bereikt wordt, is het werk nog niet gedaan. We lopen het koopcontract voor u na op juridische (on)juistheden en controleren op de dag van de oplevering of de woning conform afspraak wordt overgedragen. Daarna kunt u met een gerust hart naar de notaris.

Aan de slag?

Aan de slag?

De keuze is aan u. Als u besluit onze hulp in te de schakelen, ervaart u volledige begeleiding. We halen het onderste uit de kan voor de aankoop van uw droomhuis.