Vastgoed op maat
voor ondernemers
Vastgoed op maat voor ondernemers

Vastgoed op maat
voor ondernemers
Vastgoed op maat voor ondernemers

De markt voor bedrijfsobjecten is complex en vereist specialistische kennis. Bij Kappelle Makelaars zijn we thuis in het kopen, verkopen, verhuren en taxeren van bedrijfsonroerendgoed (BOG). Met onze expertise en een gecombineerd netwerk van vijf vestigingen helpen wij ondernemers in ‘t Gooi.

Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte, een winkelpand of een zakelijk investeringsobject, wij begrijpen de specifieke behoeften van ondernemers en beleggers. Als ervaren bedrijfsmakelaar kennen we de unieke uitdagingen die gepaard gaan met de aankoop en verkoop van zakelijk vastgoed. We zijn bekend met de grotere investeringen en complexe afspraken die bij dit soort transacties komen kijken. Onze aanpak is daarom gericht op het bieden van volledige begeleiding en het benutten van een uitgebreid zakelijk netwerk.

Kappelle Makelaars

Kappelle Makelaars

U denkt na over de aankoop of verkoop van bedrijfsonroerendgoed. Bij Kappelle Makelaars kunt u rekenen op een professionele aanpak die aansluit bij uw specifieke behoeften. Wij zijn een derde generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ’t Gooi. Als Register Makelaar – Taxateur is Hendrik Jan Kappelle de specialist die zakelijk gezien het verschil maakt voor u.


Werkwijze

Bij Kappelle zorgen we voor een op maat gemaakt traject. Denkt u aan het verhuren van uw belegging, informeer dan eens naar ons vastgoedmanagement. Met betrokkenheid creëren wij de juiste route om uw al bedrijfsonroerende doelen te realiseren. Dit is hoe we te werk gaan:

Stap 1

Inventarisatie

Wij starten met een grondige inventarisatie van uw wensen en eisen. We willen uw bedrijf en uw specifieke behoeften volledig begrijpen om de juiste oplossing voor u te vinden. Begeleiding bij verkoop, aankoop en verhuur zijn mogelijk. Evenals een bedrijfstaxatie.
 

Stap 2

Zoektocht

Op basis van uw criteria gaan we op zoek naar geschikte objecten of potentiële koper in de regio. We gebruiken ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de markt om de beste opties voor u te vinden.
 

Stap 3

Bezichtigingen

Samen met u plannen we bezichtigingen van de geselecteerde objecten. We begeleiden u tijdens deze bezichtigingen en bieden professioneel advies over de mogelijkheden en potentiële valkuilen.
 

Stap 4

Onderhandeling

Zodra u een geschikt object of geïnteresseerde partij heeft gevonden, zorgen wij voor de onderhandelingen. Ons doel is de meest gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke verkoop- of aankoopprijs voor u te realiseren.
 

Stap 5

Afhandeling

Na succesvolle onderhandelingen begeleiden we u bij de verdere afhandeling, inclusief het opstellen en controleren van de huur-/koopovereenkomst. We zorgen ervoor dat alle juridische en financiële aspecten correct worden afgehandeld.
 

Aan de slag?

Aan de slag?

U geeft de doorslag. Als u op zoek bent naar professionele begeleiding bij bedrijfsonroerendgoed in ‘t Gooi, staat Kappelle Makelaars klaar om u te helpen.