Sneller een huis
vinden in ’t Gooi
Sneller
een huis
vinden in
’t Gooi

Sneller een huis
vinden in ’t Gooi
Sneller
een huis
vinden in
’t Gooi

In de zoektocht naar een nieuwe woning heeft u binnen de regio Gooi en Vechtstreek te maken met concurrentie. Voelt het alsof anderen u een stap voor zijn? Regelmatig is dat ook zo. Wie een zoekopdracht bij ons neerlegt, ontvang namelijk als eerste het nieuwe aanbod van Kappelle en collega makelaars.

Voordat een woning op Funda wordt gepresenteerd kunt u ervan op de hoogte zijn. Als u een zoekprofiel aanmaakt, ontvangt u een email zodra nieuw aanbod past bij uw criteria. Houd uw email dus goed in de gaten, want voor u het weet nemen wij contact op over een prachtige woning in de omgeving Hilversum, Laren, Bussum, Loosdrecht en Huizen.

Kappelle
Makelaars

Kappelle
Makelaars

U zoekt een nieuwe droomwoning in ‘t Gooi. Een bijzonder moment in uw leven. Daar kunt u de hulp van een aankoopmakelaar wellicht goed bij gebruiken? Kappelle Makelaars is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Onze marktkennis maakt het verschil.


Werkwijze

Stap 1

Zoekwens formuleren

We zijn benieuwd waar u precies naar op zoek bent. Daarom zullen we u tijdens een korte kennismaking vragen in welke plaats(en) u wilt wonen, wat de gewenste grootte van het woonhuis is en wat uw financiële mogelijkheden zijn.

Stap 2

Een match!

Als NVM-makelaar hebben wij toegang tot een landelijke database voor koop- en huurwoningen. Uw zoekprofiel wordt ingevoerd in ons systeem. Wanneer er een match is ontvangt u automatisch bericht hierover, inclusief foto’s en informatie.

Stap 3

Kennismaking

Als u geïnteresseerd bent, neemt u contact op met de verkopend makelaar. Uiteraard geldt hier dat u er het beste zo snel mogelijk bij kan zijn. Goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat u weet waar u op moet letten tijdens de bezichtiging of schakel onze hulp in.

Aan de slag?

Aan de slag?

Schakel versterking in. Als u de concurrentie een extra stap voor wilt zijn, staan wij voor u klaar. Wij verzorgen het gehele aankoopproces voor u; we gaan mee naar bezichtigingen en onderhandelen namens u.