Uw huis
discreet
verkopen
Uw huis
discreet
verkopen

Uw huis
discreet
verkopen
Uw huis
discreet
verkopen

Wel uw kostbaarste bezit verkopen, maar het niet van de daken schreeuwen. Een ‘stille’ verkoop heeft allerlei voordelen. De naam zegt het eigenlijk al. Doordat wij uw huis niet online en offline adverteren, behoudt u privacy. Bovendien creëert het een extra gevoel van veiligheid. U weet namelijk zeker dat u serieus geïnteresseerde kijkers ontvangt.

Voor de verkoop van een exclusieve woning in ‘t Gooi, zoals een dure villa, woonboerderij of een landhuis benadert Kappelle uitsluitend zoekers en makelaars in het hogere segment voor u. Naast exclusiviteit zijn er echter ook andere redenen voor stilte te bedenken. Het is denkbaar dat u nog geen geschikt huis heeft gevonden vanwege het schaarse aanbod, of misschien verhuist u naar een nieuwbouwwoning waardoor u geen haast heeft. Wij zorgen ervoor dat u de woning op uw eigen tempo verkoopt.

Kappelle
makelaars

Kappelle
makelaars

U staat op het punt een exclusieve woning te verkopen. Eén van de meest belangrijke momenten in uw leven. Daarom zoekt u een discrete makelaar met een duidelijke strategie. Kappelle Makelaars is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Wij maken voor u graag het verschil.


Werkwijze

Als u kiest voor stille verkoop, melden wij uw woning wel aan via het NVM-uitwisselingssysteem zodat collega-makelaars op de hoogte zijn, maar houden wij de marketingformule voor het grote publiek ‘onder de radar’.

Stap 1

Kennismaking

Net als bij een reguliere verkoop, komen we allereerst bij u op bezoek. Vanuit onze ruime ervaring als makelaar-taxateur kunnen wij uw huis nauwkeurig op waarde schatten. We bespreken daarnaast uw specifieke wensen en gaan dieper in op onze strategie bij stille verkoop.

Stap 2

Verkoopplan

Het verkoopplan dat volgt is puur maatwerk. Dat we de verkoop van uw privébezit ‘stil’ houden, wil overigens niet zeggen dat we geen perfecte presentatie ontwikkelen. We formuleren een duidelijke omschrijving en laten uiterst professionele foto’s en video’s maken.

Stap 3

Potentiële kopers

We gaan er alles aan doen om de juiste kandidaat te vinden. Het gemeenschappelijk netwerk van onze vestigingen in Hilversum, Laren, Bussum-Naarden, Loosdrecht en Huizen is hierin onderscheidend. Iedereen die zich bij Kappelle als zoeker heeft ingeschreven ontvangt een bericht (als het genoemde budget overeenkomt). Daarnaast spreken we aankoopmakelaars aan, waarvan we weten dat ze naar dit type woning uitkijken.

Stap 4

Onderhandelen

Bezichtigingen plannen we pas nadat men zich inschrijft voor uw woning. Zie het als een soort screening. U heeft enkel mensen over de vloer die echt geïnteresseerd zijn. Vervolgens voeren we namens u de onderhandeling, waarbij u uiteraard geadviseerd wordt over biedingen en voorwaarden.

Stap 5

Overdracht

Als u samen overeenstemming bereikt, stellen wij een koopcontract op dat juridisch tot in de puntjes klopt. We verzorgen een inspectie bij oplevering en controleren of alles akkoord is voordat u en de kopende partij naar de notaris gaan. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Aan de slag?

Aan de slag?

Anders dan u wellicht denkt, is een stille verkoop niet enkel een kwestie van verkoop voor het hogere prijssegment. Wij benutten onze deskundigheid voor uiteenlopende opdrachtgevers. Niets is ons te min.