Vestiging
Bussum - Naarden
staat voor u klaar
Vestiging Bussum - Naarden staat voor u klaar

Vestiging
Bussum - Naarden
staat voor u klaar
Vestiging Bussum - Naarden staat voor u klaar

Maak kennis met dé kwalitatieve makelaar van Bussum-Naarden en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een tussenwoning, een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning. Ieder huis is uniek en verdient wat ons betreft een strategie op maat.

Kappelle staat voor constante ontwikkeling. Gezamenlijk streven we naar kwaliteit en begeleiding op het hoogste niveau. Wij zien een persoonlijke benadering als de basis van goede dienstverlening: verkoop, aankoop, taxatie en vastgoedmanagement. U bent van harte welkom in onze vestiging aan Kapelstraat 5. Liever direct een afspraak maken? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Contact 9,4

T. (035) 692 0740 E. bussum@kappelle.nl
Kapelstraat 5
1404 HT Bussum

KVK: 32139641
BTW: NL819864092B01

Geopend 9,4

Maandag:     09:00 – 17:30 uur
Dinsdag:     09:00 – 17:30 uur
Woensdag:     09:00 – 17:30 uur
Donderdag:     09:00 – 17:30 uur
Vrijdag:     09:00 – 17:30 uur
Zaterdag:     10:00 - 14:00 uur
Zondag:     gesloten

Funda 9,4

Michel Visser was zeer prettig om mee samen te werken. Niet allen wist hij de juiste verkoopstrategie neer te zetten, met zijn persoonlijk aanpak wist hij mijn vader (verkoper) elke keer weer gerust te stellen. Wie op zoek is naar een betrokken makelaar met kunde én aandacht, zit bij Michel helemaal goed.

- Mevr. Barbara Sevenstern Alle reviews

Reviews

10,0

Zeer te spreken

Kappelle

Vanaf het kennismakingsmoment tot aan de verkoop van de woning zijn wij uitstekend begeleid door Leon. Daarnaast werd er accuraat gehandeld door de collega’s op kantoor als het gaat om de administratieve afwikkeling van de verkoop. Al met al zeer te spreken over de dienstverlening van Kappelle Bussum!

Karel Doormanlaan 132

7,5

Fijne professionele partij

Kappelle

Fijne professionele partij om mee te werken. Hebben mij begeleid in het verkooptraject. En de woning snel op Funda weten te krijgen.

Huizerweg 19 U

10

Rust en zelfvertrouwen

Kappelle

Wij hebben een fijne ervaring met Leon Hengeveld. Hij weet met rust en zelfvertrouwen je door deze hectische periode van verkoop van je huis te begeleiden. Ik denk dat kijkers en kopers ook goede ervaringen hebben gehad bij het bezichtigen van ons huis, en dat is toch wat je wil!

Singel 128

9,0

Tevreden

Kappelle

Het contact verliep prima. Er is steeds professioneel gereageerd. Ik ben prima tevreden over deze makelaar en zijn team.

Beverhoeve 24

8,3

Fijn contact

Kappelle

Wij zijn via Leon in contact gekomen met Kappelle. Leon en het team hebben ons ontzettend goed geholpen vanaf het begin. het contact was erg fijn en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Prinses Beatrixplantsoen 16

9

Open en transparant

Kappelle

Goede ervaringen met Kappelle Makelaars met de begeleiding van de verkoop van onze woning. Gelijk aan onze ervaring 5 jaar eerder. Dienstverlening en begeleiding was nu ook weer top. Prettige samenwerking en duidelijke kennis van de markt en potentiële doelgroep. Ondernemend in aanpak. Open en transparant in mogelijkheden en verwachtingen.

Dr. Abraham Kuyperlaan 94

Het team

Leon Hengeveld

Leon Hengeveld

Register Makelaar

Michel Visser

Michel Visser

Register Makelaar - Register Taxateur

Denise Galavazi

Denise Galavazi

Office Manager

Facts van
Kappelle makelaars

Facts van
Kappelle makelaars

1.025

Succesvolle verkopen

57

Jaar ervaring

21

Specialisten die je helpen

Locatie