Type C

Type C

Omschrijving

De vijf patiowoningen in Hollands Groen hebben dezelfde karakteristieke uitstraling als de andere woningen in dit plan. Ook de patiowoningen zijn opgetrokken in een fraaie oranjerode baksteen, een sterk aanwezige horizontale belijning met witte accenten en standaard een dakkapel aan de voorzijde van het huis. Dit woningtype is de ideale levensloopbestendige woning, met een deel van de woonfuncties op de begane grond.

Bij de patiowoningen zijn vier typen te onderscheiden: de hoekwoning links (C1), de hoekwoning rechts (C5), de tussenwoning (C3 en C4) en de tussenwoning met tuitgevel (C2). De hoek- en tussenwoningen hebben een royaal woonoppervlak van ruim 138 m2. De woning met tuit heeft een iets vooruitgeschoven gevel, waardoor op de begane grond en op de verdieping extra ruimte ontstaat. Deze woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 151 m2. De linker hoekwoning heeft naast de patio ook nog eens een ruime tuin; een unieke combinatie die deze woning een meerwaarde geeft.

Indeling: verrassend ruime entree, De woonkamer en keuken hebben een oppervlakte van in totaal circa 43 m². Een mooie lichte ruimte met grote raampartijen. Via de gang loopt u naar de andere kant van de patio. Hier zijn de slaapkamer, badkamer en de inpandige berging gesitueerd. De patio
is vanuit de woonkamer én vanuit de slaapkamer te bereiken, zodat u optimaal kunt genieten van uw bijzondere buitenruimte.

1e Verdieping: twee slaapkamers en een tweede badkamer. Naast de slaapkamer is de technische ruimte, waar zich de aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden en de warmtepomp en ventilatie-unit met warmte terug winsysteem zijn opgesteld.