Een uitgekiende
verkoopstrategie
Een uit-
gekiende
verkoop-
strategie

Een uitgekiende
verkoopstrategie
Een uit-
gekiende
verkoop-
strategie

Als u nadenkt over verhuizen komt er veel op u af. Wat is de huidige verkoopwaarde van uw woning, hoe wordt de correcte doelgroep bereikt en wie voert de onderhandeling met potentiële kopers? U wilt een optimale verkoop en wij kunnen dat met een uitgekiende verkoopstrategie verzorgen.

Kappelle heeft ruim 55 jaar ervaring als verkoopmakelaar in ’t Gooi. Wij hebben brede expertise in alle prijssegmenten. Wat uw situatie ook is; van eengezinswoning tot villa of landgoed, wij benutten onze kennis graag voor u. Onze ervaring leert dat een goede timing, een perfecte presentatie en doorlopende marketingacties zorgen voor het beste resultaat. Met vijf vestigingen verspreid over ’t Gooi kennen wij de omgeving werkelijk als geen ander. U vindt ons in Hilversum, Laren, Bussum-NaardenLoosdrecht en Huizen. Maak gerust een afspraak. We adviseren u vrijblijvend hoe we uw woning tegen een prachtige prijs verkopen.

Verkoopfacts van
Kappelle makelaars

Verkoop-
facts van
Kappelle
makelaars

1.025

Verkopen per jaar

1.568

Biedingen per jaar

3.560

Bezichtigingen per jaar

1.824

Zoekers in database

124

Reviews op Funda

Kappelle Makelaars

Kappelle Makelaars

U staat op het punt een woning of bedrijfspand te verkopen. Eén van de meest belangrijke momenten in uw leven. Daarom zoekt u een makelaar met prettige communicatie en veel kennis. Kappelle Makelaars is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Wij maken voor u graag het verschil.


Werkwijze

De verkoop van uw woning is maatwerk. Om uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te krijgen, stellen we daarom een deskundig verkoop- en marketingplan op. Wilt u de woning liever discreet verkopen? Kijk dan eens naar stille verkoop. Tijdens een reguliere verkoop begeleiden we u als volgt door het proces:

Stap 1

Kennismaking

Tijdens het eerste bezoek informeren we naar uw wensen. Misschien heeft u ook vragen die u aan ons wilt stellen?

Wij voeren bovendien een waardebepaling voor u uit. Er wordt door ons goed gekeken naar de kenmerken van uw woning en een vergelijking gemaakt binnen de huidige woningmarkt.

Stap 2

Persoonlijk verkoopplan

In uw persoonlijke verkoopplan noemen we een vraagprijsadvies en we lichten onze verkoopstrategie toe. Wanneer u groen licht geeft, is het tijd voor een prachtige presentatie. We zorgen voor professionele fotografie en videografie. Er wordt een duidelijke omschrijving geformuleerd en een mediapakket samengesteld.

Stap 3

Potentiële kopers

We benutten het actieve zoekersbestand van maar liefst vijf vestigingen en zetten (online) marketingmiddelen in waarmee de juiste doelgroep door ons wordt benaderd. We bereiken ‘volgers’ en andere woningzoekenden.

Daarnaast informeren we aankoopmakelaars uit ons grote netwerk en presenteren we uw woning op diverse huizensites.

Stap 4

Onderhandelen

Bezichtigingen plannen we altijd in overeenstemming met u.

Vervolgens voeren we namens u de onderhandeling, waarbij u uiteraard volledig op de hoogte gehouden wordt van biedingen en voorwaarden van diverse geïnteresseerden.

Stap 5

Overdracht

Als u een overeenstemming heeft bereikt, stellen wij een koopcontract op dat juridisch tot in de puntjes klopt.

We verzorgen een inspectie en controleren of alles akkoord is voordat u en de kopende partij naar de notaris gaan. Van harte gefeliciteerd met de verkoop!

Aan de slag?

Aan de slag?

U zet de eerste stap. Als u het verkoopproces in gang zet zal u er met Kappelle Makelaars zeker niet alleen voor staan. We zetten alles op alles voor het beste resultaat.