De officiële
waarde van uw
vastgoed
De
officiële
waarde
van uw
vastgoed

De officiële
waarde van uw
vastgoed
De
officiële
waarde
van uw
vastgoed

U heeft een taxatie nodig als u de officiële waarde van een woning of commercieel vastgoed wilt weten. Kappelle is uw onafhankelijke taxateur in ’t Gooi. Wij zijn doorslaggevend voor particulieren, ondernemers, aankoopmakelaars, hypotheekadviseurs en meer.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een taxatie. Naast duidelijkheid over de koopsom, of financiering voor een verbouwing, kan er bijvoorbeeld een bedrijfsovername in het verschiet liggen of een relatiebreuk plaatsvinden. Wellicht heeft uw familie een erfenis te verdelen? Wat de aanleiding voor uw aanvraag ook is, onze ervaren taxateurs zijn integer en professioneel. Wij zijn aangesloten bij NVM, Stichting VastgoedCert, TMI en het NWWI. Nadat de validatie heeft plaatsgevonden bent u in het bezit van een erkende taxatie.

Taxatiefacts van
Kappelle Taxateurs

Taxatie-
facts van
Kappelle
Taxateurs

916

Taxaties per jaar

57

Jaar ervaring

6

Specialisten die je helpen

Kappelle Taxateurs

Kappelle Taxateurs

U bent op zoek naar een zorgvuldige taxatie. Een officiële waardebepaling is namelijk essentieel voor het financieren van uw nieuwe woning of bedrijfspand, een overname, belegging, fusie of (echt)scheiding. Kappelle Taxateurs is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Onze deskundigheid maakt het verschil.


Werkwijze

Het taxatierapport van Kappelle wordt uitgevoerd door een van onze gecertificeerde makelaar-taxateurs. Wij zijn actief in de omgeving Hilversum, Laren, Bussum-Naarden, Loosdrecht en Huizen. Vanaf de opname tot aan het gevalideerde rapport ziet het proces er als volgt uit:

Stap 1

Uw opdracht

Nadat wij uw opdracht hebben ontvangen nemen we contact op met de eigenaar of verkopende partij voor het inplannen van de opname. Wij bezoeken het object op een dag en tijdstip van uw voorkeur.

Stap 2

Opname

Voorafgaand aan de opname verzamelen wij de benodigde kadastrale gegevens. Dit is onder andere informatie over de eigendomsverhoudingen en eventuele verplichtingen. We meten de woon- of werkoppervlakte nauwkeurig in, letten op de kwaliteit van het onderhoud, de aanwezigheid van energiezuinige maatregelen en nog veel meer.

Stap 3

Gevalideerd
taxatierapport

Na eerder genoemde stappen wegen wij de verzamelde gegevens af tegen vergelijkbare, recent verkochte, objecten in de omgeving. Op die manier kunnen we de huidige marktwaarde het beste bepalen en verantwoorden. De taxateur laat het rapport definitief maken door validatiebureau NWWI. U ontvangt een rapport wat voldoet aan de hoogst gestelde taxatie-eisen.

Aan de slag?

Aan de slag?

Wij verrichten alleen taxaties die losstaan van iedere andere opdracht. U heeft de garantie dat wij betrouwbaar en onafhankelijk zijn.