Type B

Type B

Omschrijving

Grenzend aan de achterliggende graslanden liggen acht half-vrijstaande woningen: zeer ruime woningen met een woonoppervlakte van circa 200 m². De woningen zijn telkens gespiegeld ten opzichte van elkaar. U komt deze woning binnen aan de zijkant, onder een luifel die ontstaat door de fraaie doorgetrokken kap en dakgoot. Dit is een typisch jaren ’30-stijlelement, net als de mooie erker aan de voorzijde van de woning.

Direct als u de woonkamer binnenkomt, ziet u dat de erker zich goed leent voor de plaatsing van een keuken in een hoekopstelling. De keuken is met 25 m² bijzonder ruim en met een grote raampartij aan de zijkant zeer geschikt om er een leefkeuken van te maken. De woonkamer is tuingericht en heeft, verbonden met de kamer, een zogenoemde tuinkamer. Leuk om hier bijvoorbeeld een sfeervol zitje, werkkamer of speelhoek te creëren. Vanuit de woonkamer loopt u zo de achtertuin in. U kunt parkeren op eigen terrein, de inpandige berging is vanaf de oprit bereikbaar.

1e Verdieping: overloop, badkamer, separaat toilet en drie slaapkamers. De grootste slaapkamer, aan de achterzijde van het huis, is woning-breed.

2e Verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Deze is zo royaal dat het jammer zou zijn als u deze ruimte niet zou benutten. Dat geldt zéker voor de ruimte zolder van bijna 26 m²; de dakkapel laat zo veel licht in deze kamer binnen, dat die ideaal is als werk- of studeerplek.
Tot slot heeft u op de tweede verdieping een ruime technische ruimte, waar zich de aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden en de warmtepomp en ventilatie-unit met warmte terug winsysteem zijn opgesteld.