Verhuur en
beheer goed
geregeld
Verhuur
en beheer
goed
geregeld

Verhuur en
beheer goed
geregeld
Verhuur
en beheer
goed
geregeld

Gemak voor
vastgoedeigenaren

Gemak voor
vastgoed-
eigenaren

Eén beheerder voor uw volledige vastgoedportefeuille betekent overzichtelijkheid en geen gedoe. Want of u nu 5 of 100 panden in uw portefeuille hebt, vastgoedbeheer is tijdrovend. Met meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedmanagement in de regio ’t Gooi kunt u op ons rekenen. Wij onderhouden het contact met uw huurders, we zijn het aanspreekpunt bij vragen of klachten en we verzorgen zowel klein als grootschalig onderhoud.

Ook voor VVE-beheer kunt u gebruik maken van onze deskundigheid. We verzorgen administratie, technisch en bestuurlijk beheer. Kortom, u heeft nergens meer omkijk naar als u Kappelle inschakelt als vastgoedmanager.

Aanspreekpunt
voor huurders

Aanspreek-
punt voor huurders

Als uw beheerder, helpen wij u zo adequaat mogelijk wanneer u vragen heeft over een huis of appartement, winkel, kantoor of andere type bedrijfsruimte dat u via ons huurt. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor een duidelijk antwoord of een keurige oplossing. Klantgericht luisteren, inleven en meedenken hebben wij hoog in het vaandel staan. Voor vragen over service en onderhoud, betalingen of contracten neemt u dus gemakkelijk contact op.

Zoekt u een huurwoning in de omgeving Hilversum, Laren, Bussum-Naarden, Loosdrecht en Huizen? Kijk in dat geval tussen het aanbod van Kappelle Makelaars.

Kappelle
vastgoedmanagement

Kappelle
vastgoed-
management

U heeft behoefte aan een technisch en financieel beheerder. Iemand die grip houdt op uw bestaande of toekomstige vastgoed. Zodat u zorgeloos de vruchten plukt van een kostbare belegging. Vastgoedmanagement voor VVE behoort hier ook toe. Kappelle Vastgoedmanagement is onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf met vijf vestigingen in ‘t Gooi. Onze resultaatgerichte aanpak maakt het verschil.

Aan de slag?

Aan de slag?

De regio Gooi en Vechtstreek is ons werkgebied. Wij richten ons hoofdzakelijk op woningen maar ook kleinere commerciële ruimten en bedrijfspanden kunnen wij uitstekend voor u verhuren en beheren. In een persoonlijk gesprek zoomen we graag in op uw situatie.