Nieuw

Leerdamhof 415+PP

Amsterdam
€ 300.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer

Omschrijving

Deze MODERNE 2-kamer (3 mogelijk) BENEDENWONING met zonnige TUIN, fraai UITZICHT, BERGING en overdekte privé PARKEERPLAATS in de Leerdamhof garage is gelegen in de groenste en rustigste wijk van Amsterdam genaamd: Nellestein!

INDELING
Vanuit de parkeergarage loop je door het groen (Nellestein autoluw) richting het Leerdamhof, bij het appartement aangekomen heeft het de volgende indeling;
Entree/gang met garderobe, inpandige berging, ruime lichte woonkamer met toegang tot de vrij gelegen tuin, woonkeuken met moderne in hoek opgestelde keukenblok voorzien van inbouw koelkast, 4-pits gaskookplaat, wasemkap en mogelijkheid tot het aansluiten van een vaatwasser, tussenhal, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad/douche, vaste wastafel en wasmachine-/drogeraansluiting, ruime slaapkamer met eveneens toegang tot de woonkamer. Als alternatief kan de keuken ook naar de entreezijde van de woonkamer worden verplaatst waardoor er een tweede ruime slaapkamer ontstaat!

TUIN, BERGING en PARKEREN
De royale en zonnige tuin is aan de achterzijde (woonkamer kant) gesitueerd en geheel voor eigen gebruik, hiervandaan is er zicht op de Gaasperplas. De privé (fietsen)berging bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en is voorzien van elektra. De overdekte parkeerplaats bevindt zich in de parkeergarage Leerdamhof aan het begin van Nellestein en is op ca. 2 minuten loopafstand te vinden. Voor in- en uitladen bij huis is er een ontheffing om met de auto voor de deur te komen dus sjouwen hoeft niet!

OMGEVING
Het appartement ligt in de buurt Nellestein en behoort tot de wijk Gaasperdam in het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost. De wijk is bijna geheel omsloten door het Gaasperpark en grenst aan de Gaasperplas.

Het appartement is per openbaar vervoer bereikbaar met metrolijn 53 die aan de oostkant van de wijk eindigt op metrostation Gaasperplas. Verder hebben de buslijnen 41, 47 en 49 een halte bij het metrostation, je bent dus in no time op Amsterdam CS indien gewenst.

Binnen enkele minuten is met de auto de oprit van de A9 te bereiken met de verbindingen naar de A1, A2, en A10. Je auto kun je kwijt in de parkeergarage bij de woning. De wijk is autoluw en een basisschool zit praktisch voor de deur, zeer kindvriendelijk gelegen. Op circa 5 minuten fietsen zit een winkelgebied aan de Karspeldreef.

Onlangs is de laatste hand gelegd aan het verbreden en ondertunnelen van de nieuwe A9. Dit heeft de bereikbaarheid beter gemaakt en het is nog stiller in de wijk geworden. Bovengronds komt het langste park van Amsterdam, 2 keer het Vondelpark!

BIJZONDERHEDEN
– Ruim en licht appartement 71m² op begane grond;
– royale woonkamer;
– 1 slaapkamer, 2 mogelijk;
– Heerlijke tuin op het zuiden met uitzicht op de plas;
– Erfpacht is al eeuwigdurend afgekocht!
– Energielabel B;
– (overdekte) parkeerplaats in parkeergarage LEERDAMHOF
– Berging op de begane grond, voorzien van elektra;
– Gezonde VvE in professionele handen;
– De servicekosten aan de VvE voor de woning bedragen ca. € 139,-
– De servicekosten aan de VVE voor de parkeergarage bedragen ca. € 19,-
– Alle voorzieningen (o.a. winkels, scholen, recreatiemogelijkheden) op loop- en fietsafstand;
– Ideale ligging ten opzichte van het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen;
– Aanvaarding in overleg, kan snel.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
71 m2
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
1980

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan