The Bussum - Naarden
office is ready
to serve you
The Bussum - Naarden office is ready to serve you

The Bussum - Naarden
office is ready
to serve you
The Bussum - Naarden office is ready to serve you

Get to know the high-quality real estate agent of Bussum-Naarden and the surrounding area. Whether you are looking for a terraced, semi-detached or detached home. We believe every property is unique and deserves a customised strategy.

Kappelle is all about constant development. Together we strive for quality and support at the highest level. We believe a personal approach is the basis of good service: sales, purchases, valuations and property management. You are most welcome to our location on Kapelstraat 5. Do you prefer to schedule an appointment right away? Please contact one of our employees.

Contact 9,4

T. (035) 692 0740 E. bussum@kappelle.nl
Kapelstraat 5
1404 HT Bussum

KVK: 32139641
BTW: NL819864092B01

Opening hours 9,4

Monday:     09:00 – 17:30
Tuesday:     09:00 – 17:30
Wednesday:     09:00 – 17:30
Thursday:     09:00 – 17:30
Friday:     09:00 – 17:30
Saturday:     10:00 - 14:00
Sunday:     Closed

Funda 9,4

Michel Visser was zeer prettig om mee samen te werken. Niet allen wist hij de juiste verkoopstrategie neer te zetten, met zijn persoonlijk aanpak wist hij mijn vader (verkoper) elke keer weer gerust te stellen. Wie op zoek is naar een betrokken makelaar met kunde én aandacht, zit bij Michel helemaal goed.

- Mevr. Barbara Sevenstern Alle reviews

Reviews

10,0

Zeer te spreken

Kappelle

Vanaf het kennismakingsmoment tot aan de verkoop van de woning zijn wij uitstekend begeleid door Leon. Daarnaast werd er accuraat gehandeld door de collega’s op kantoor als het gaat om de administratieve afwikkeling van de verkoop. Al met al zeer te spreken over de dienstverlening van Kappelle Bussum!

Karel Doormanlaan 132

10

Rust en zelfvertrouwen

Kappelle

Wij hebben een fijne ervaring met Leon Hengeveld. Hij weet met rust en zelfvertrouwen je door deze hectische periode van verkoop van je huis te begeleiden. Ik denk dat kijkers en kopers ook goede ervaringen hebben gehad bij het bezichtigen van ons huis, en dat is toch wat je wil!

Singel 128

9,0

Tevreden

Kappelle

Het contact verliep prima. Er is steeds professioneel gereageerd. Ik ben prima tevreden over deze makelaar en zijn team.

Beverhoeve 24

9

Open en transparant

Kappelle

Goede ervaringen met Kappelle Makelaars met de begeleiding van de verkoop van onze woning. Gelijk aan onze ervaring 5 jaar eerder. Dienstverlening en begeleiding was nu ook weer top. Prettige samenwerking en duidelijke kennis van de markt en potentiële doelgroep. Ondernemend in aanpak. Open en transparant in mogelijkheden en verwachtingen.

Dr. Abraham Kuyperlaan 94

8,3

Fijn contact

Kappelle

Wij zijn via Leon in contact gekomen met Kappelle. Leon en het team hebben ons ontzettend goed geholpen vanaf het begin. het contact was erg fijn en we werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Prinses Beatrixplantsoen 16

7,5

Fijne professionele partij

Kappelle

Fijne professionele partij om mee te werken. Hebben mij begeleid in het verkooptraject. En de woning snel op Funda weten te krijgen.

Huizerweg 19 U

The team

Leon Hengeveld

Leon Hengeveld

Register Makelaar

Michel Visser

Michel Visser

Register Makelaar - Register Taxateur

Denise Galavazi

Denise Galavazi

Office Manager

Facts of
Kappelle makelaars

Facts of
Kappelle makelaars

1.025

Successful sales

57

Years of experience

3

Specialists helping you

Location