Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar helpt u bij het verkopen van uw woning. Hij komt op voor uw belangen als verkoper. Het is niet altijd eenvoudig om een koper te vinden en een goede deal te sluiten. U wilt natuurlijk niet uw woning verkopen tegen een te lage prijs. De verkoopmakelaars van Kappelle ondersteunen u graag bij het verkoopproces. Onze ervaren makelaars hebben veel kennis van de woningmarkt en bieden een rationele blik op het gehele proces. Zo kunnen we samen het mooiste resultaat bereiken, namelijk: snel uw woning verkopen tegen een prachtige en eerlijke prijs.

 • Al ruim 50 jaar dé favoriete makelaar
 • Uitgebreide kennis van de woningmarkt in ‘t Gooi
 • Jarenlange ervaring als verkoopmakelaar
 • NVM-gecertificeerd
 • Verkoop uw woning tegen een scherpe prijs

Bel ons Kom langs 

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar ondersteunt u bij het verkopen van uw huis. Hij voorziet u van deskundig advies en ontzorgt u tijdens het verkoopproces. Zijn doel is om uw huis voor een eerlijke en mooie prijs te verkopen. Een ervaren makelaar heeft veel kennis van de woningmarkt. Hij is een expert op het gebied van onderhandelingen en juridische kwesties. Veel mensen ervaren de voordelen die een verkoopmakelaar met zich meebrengt. Ongeveer 90 procent van de verkopers schakelt een verkoopmakelaar in. Op deze manier kunnen zij veel tijdrovende taken uit handen geven.

 

De verkoopmakelaar voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Stelt aantrekkelijke advertentieteksten op
 • Laat professionele foto’s maken van uw woning door een ervaren fotograaf
 • Stelt brochures op met uitgebreide informatie over uw woning
 • Plaatst advertenties in overleg
 • Leidt belangstellenden rond in uw woning
 • Onderhandelt met potentiële kopers
 • Stelt een koopakte op
 • Begeleidt u bij de notaris

Onze werkwijze

Een verkoopmakelaar van Kappelle begeleidt u tijdens het volledige verkoopproces. Wij werken volgens een werkwijze die keer op keer heeft geleid tot prachtige resultaten.

Kennismaking

Kappelle heeft wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Daarom vinden we het belangrijk om vooraf persoonlijk kennis te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en ideeën. Is er een match? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Woningopname

Uw woning wordt opgenomen door een NVM-verkoopmakelaar of taxateur. Hij stelt de waarde van uw woning vast en stelt het vraagprijsadvies op. Hierbij houdt hij rekening met uw wensen, kadastrale gegevens en juridische aspecten. Vervolgens legt hij dit advies aan u voor.

Verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie is de basis van een prachtig verkoopresultaat. Met zijn kennis van de markt stelt de verkoopmakelaar een verkoopstrategie op. De strategie bespreekt hij vervolgens met u in het strategiegesprek. Daarna plaatsen we de woning op huizensites.

 

Biedingen en bezichtigingen

Dankzij de promotietechnieken van de makelaar stromen de biedingen en bezichtigingsaanvragen één voor één binnen. De verkoopmakelaar leidt geïnteresseerden rond in de woning en onderhandelt namens u met potentiële kopers. Uiteraard gaat alles in overleg met u.

Verkoopakte opstellen

Is er een mooi bod waar de verkoopmakelaar en u enthousiast over zijn? Gefeliciteerd! Nadat u het bod accepteert, stelt Kappelle een voorlopige koopakte op. Hier staan alle voorwaarden en afspraken netjes in vastgelegd. Vervolgens versturen we de koopakte naar de koper.

Sleuteloverdracht

Voordat de officiële sleuteloverdracht plaatsvindt, is er sprake van veel papierwerk. De verkoopmakelaar blijft het gehele verkoopproces uw persoonlijke aanspreekpunt. Ook na de sleuteloverdracht kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

 

Snel uw woning verkopen met Kappelle

Kappelle onderscheidt zich van andere verkoopmakelaars door onze no-nonsense aanpak. Om uw huis te verkopen hebben we een aantal middelden ontwikkeld die helpen om het verkoopproces aanzienlijk sneller te laten verlopen:

 • Mooie fotoreportages, die uw woning extra goed uit de verf laten uitkomen.
 • Fraaie documentatiemap die alle bijzondere aspecten van uw woning benadrukt
 • Kans voor een Kennis kaart. Deze op maat gemaakte huis-aan-huis kaart geeft uw buurtbewoners de primeur van het in de verkoop komen van uw woning.

Dankzij onze aanpak staat een woning bij ons gemiddeld 10 dagen korter in verkoop, terwijl er gemiddeld een marginaal verschil is van 3% tussen de verkoop- en de vraagprijs.

‘Voorzien van professioneel en deskundig advies. Dankzij de verkoopmakelaar van Kappelle stond ik veel sterker in mijn schoenen en heb ik mijn woning kunnen verkopen voor een uitstekend opbrengstbedrag. Voor die prijs heb ik het nooit zelf kunnen verkopen. Bedankt!’ – K. Fortuijn over Kappelle

Voordelen verkoopmakelaar

Met een verkoopmakelaar van Kappelle staat u er nooit alleen voor. Ga het verkoopproces aan met onze verkoopmakelaar en profiteer van de volgende voordelen:

 • Kennis van de markt: de NVM-verkoopmakelaars van Kappelle hebben inzicht in de huidige huizenmarkt. Deze kennis van de markt zorgt ervoor dat de verkoopmakelaar de ideale vraagprijs aan uw woning kan koppelen.
 • Eerlijke verkoopprijs: bij Kappelle vinden we dit misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle verkoop. Waarschijnlijk heeft u zelf een bedrag in gedachte van de waarde van uw woning. Wij geven u altijd onze vakkundige visie daarop. Een reële vraagprijs verkoopt namelijk simpelweg beter en sneller.
 • Groot netwerk: met vier kantoren in ’t Gooi hebben we een zeer groot netwerk. Tevens houden we sinds 1978 een database bij, waardoor we kopers en verkopers sneller met elkaar in contact kunnen brengen. Bovendien kent de makelaar de juiste promotietechnieken om binnen no time geïnteresseerden binnen te halen.
 • Een rationele blik: het stukje emotionele waarde dat uw woning voor u heeft is natuurlijk niet in geld uit te drukken. Of het kan zo zijn dat u de druk voelt om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. U bent dan sneller geneigd om uw huis te verkopen tegen een bedrag dat het niet waard is. De verkoopmakelaar houdt zijn hoofd koel en heeft altijd een rationele blik op het gehele verkoopproces.
 • Expert in onderhandelen: onderhandelen is een kunst. Te fanatiek onderhandelen kan als gevolg hebben dat de tegenpartij afhaakt. Door jarenlang ervaringen en kennis van de huizenmarkt weet de makelaar hoe uw woning in de huidige woningmarkt ligt. Zijn scherpe onderhandelingstechnieken zorgen ervoor dat we het mooiste resultaat bereiken.
 • Papierwerk en regels: het verkopen van uw woning gaat gepaard met veel papierwerk. Ook dient u rekening te houden met diverse regels. Een goede verkoopmakelaar heeft veel kennis van juridische kwesties. Hij is op de hoogte van alle regels en formaliteiten die komen kijken bij het verkopen van een huis. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
 • Verminder stress: het verkopen van uw woning is erg spannend. Het is immers uw meest waardevolle bezit. Bovendien zult u in dezelfde periode hoogstwaarschijnlijk zelf op zoek zijn naar een nieuwe woning. Met een verkoopmakelaar staat u er in deze stressvolle periode niet alleen voor. Hij biedt de gewenste ondersteuning door middel van deskundig advies en een rationele kijk op het gehele verkoopproces.

Bel ons Kom langs 

‘Uitstekende service en een fijne omgang. De rationele blik van de verkoopmakelaar op het verkoopproces en zijn adviezen hebben ertoe geleidt dat ik snel mijn huis heb verkocht. Ik ben 100% tevreden!’ – Y. Silvia over Kappelle

Kosten verkoopmakelaar

Wanneer u een verkoopmakelaar inschakelt, betaalt u makelaarscourtage. Toch leidt het inschakelen van een verkoopmakelaar in de meeste gevallen tot het besparen van veel geld. De courtage bestaat meestal uit een percentage van de prijs waarvoor u uw woning verkocht. Een gunstige verkoopprijs is daarom voor beide partijen voordelig. Bovendien wordt de courtage afgestemd op uw persoonlijke situatie. We bespreken de kosten vooraf met u. Voor meer informatie over onze kosten of diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

 

Een tijdelijke woning

Heeft u zojuist uw woning verkocht en nog geen nieuwe woning naar wens gevonden? Geen zorgen. Ook als u op zoek bent naar een tijdelijke woning helpt Kappelle u graag verder. Als een van de weinige makelaars beschikken wij over een deskundige afdeling Huur en Verhuur. Schakel Kappelle in voor het vinden van een tijdelijke woning en bespaar uzelf een hoop tijd en moeite.

 

Contact opnemen

Voor vragen over onze makelaarsdiensten of het huren van een tijdelijke woning kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Of loop binnen in een van onze vestigingen in Hilversum, Laren, Bussum en Loosdrecht. U bent van harte welkom.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring