Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar helpt u bij de zoektocht naar een woning die perfect aansluit bij wat uw wensen zijn. Hoewel online een huis vinden niet lastig is, heeft het daadwerkelijk aankopen van de droomwoning voor een goede prijs vaak wel behoorlijk wat voeten in de aarde. U wilt bijvoorbeeld niet meer betalen dan de woning waard is, maar ook niet dat de woning aan uw neus voorbijgaat. De ervaren makelaars van Kappelle hebben veel kennis van de woningmarkt in ’t Gooi en omgeving. Zij zorgen ervoor dat u uw toekomstige woning in no time heeft gevonden en dat u er een eerlijke prijs voor betaalt.

  • Al meer dan 50 jaar dé favoriete makelaar van ‘t Gooi
  • Veel kennis en ervaring als aankoopmakelaar
  • NVM-gecertificeerd
  • Groot netwerk: als eerste op de hoogte

Bel ons Kom langs 


Wat doet een aankoopmakelaar?

Hoewel u uiteindelijk altijd zelf beslist welke woning uw toekomstige onderkomen wordt en wat deze waard is, geeft een aankoopmakelaar u tijdens het gehele proces gedegen tips en adviezen. Van het opstellen van een wensenlijst tot de bezichtigingen en van de onderhandeling tot de sleuteloverdracht: de aankoopmakelaar is uw rechterhand in het aankoopproces. Als u een aankoopmakelaar in de arm neemt, handelt deze van het eerste tot het laatste moment in úw belang. Juist daarom vinden we het bij Kappelle zo belangrijk dat we een goede band met u hebben.


Onze werkwijze

Om uw droomhuis te vinden werken we bij Kappelle volgens een werkwijze die zich inmiddels ruimschoots bewezen heeft.


Kennismaking

Voor een goede band en wederzijds vertrouwen is het belangrijk dat we persoonlijk kennismaken. Dit doen we in een intakegesprek, waarin we praten over uw wensen en ideeën. Als het klikt gaan we direct voor u aan de slag.


Selectie woningen

Op basis van uw wensen maken we direct een selectie van de woningen die op dat moment te koop staan. Wanneer er nieuwe woningen beschikbaar komen, stellen we u uiteraard direct op de hoogte, zodat we snel kunnen schakelen.


Bezichtigingen

U bepaalt welke woningen u wilt bezichtigen en wij plannen de afspraken voor u in. Ook tijdens de bezichtiging kunt u op ons rekenen: de makelaar gaat met u mee naar de bezichtiging, bekijkt de staat van de woning en stelt vragen.

 


Onderhandelingen

Als u enthousiast bent over de woning, voeren wij extra onderzoeken voor u uit. We geven een advies over de hoogte van het bod en de ontbindende voorwaarden en onderhandelen namens u met de verkoper.


Beoordelen koopakte

Nadat het bod is geaccepteerd stelt de verkopende partij een voorlopige koopakte op. Wij beoordelen de koopakte en controleren of alle voorwaarden erin zijn verwerkt. Pas wanneer alles klopt en duidelijk is, tekent u de akte.


Sleuteloverdracht

Voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt, dient zich nog veel (papier)werk aan. Wij begeleiden u tot en met de notaris en zorgen ervoor dat de koop soepel verloopt. Maar ook na de verhuizing houden we graag goed contact met u.

 
“Zeer professioneel en kundig in z'n beoordeling van het huis en zeer grondig te werk in onderzoek naar de juiste prijs en bod hoogte. Geweldig!”
– M. Steenhuis over Kappelle Bussum


Voordelen aankoopmakelaar

Als u besluit om een aankoopmakelaar van Kappelle in de arm te nemen voor het aankopen van een woning, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Kennis van de markt: Kappelle is al meer dan vijftig jaar dé makelaar in ’t Gooi. Door de brede kennis van onze makelaars in deze omgeving, weten wij niet alleen uw droomhuis te vinden, maar ook hoe te handelen om de koop zo snel mogelijk rond te krijgen.
  • Groot netwerk: sinds 1978 houden wij een database bij van alle (exclusieve) woningen in ‘t Gooi. Daardoor kunnen we kopers en verkopers sneller met elkaar in contact brengen. Daarnaast zijn we op de hoogte van woningen die wel te koop zijn, maar niet op de markt worden aangemeld en van woningen die op termijn in de verkoop komen. Hierdoor kunnen we snel actie ondernemen als u interesse in een woning heeft.
  • Rationele kijk tijdens bezichtigingen: als u enthousiast bent over een woning, is het soms lastig om kritisch te blijven. De aankoopmakelaar stelt tijdens de bezichtiging kritische vragen en kan op basis van hoofdlijnen direct bepalen hoeveel een woning waard is en of dit matcht met uw wensen. Na de bezichtiging stellen we een adviesrapport op en overleggen we met u over een eventueel bod.
  • Scherpe onderhandeling: door onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt kunnen we goed inschatten wat er nodig is om de woning te bemachtigen. We geven advies over de hoogte van het bod en nemen u de onderhandelingen met de verkopende partij uit handen.
  • Afhandeling van de koop: nadat het bod is geaccepteerd, moet er nog veel geregeld worden. De aankoopmakelaar controleert belangrijke documenten, zoals de koopakte. Daarnaast zorgen wij voor afhandeling bij de notaris en maken we een afspraak voor de sleuteloverdracht.

Bel ons Kom langs

“Uitermate plezierig, goede service, ook op zaterdag! De aankoopprocedure ging met gesloten enveloppen bij een notaris, Kappelle makelaar heeft voor mij de juiste beslissingen genomen.”
– Mastenbroek over Kappelle Laren


Kosten aankoopmakelaar

Voor een aankoopmakelaar betaalt u makelaarscourtage. Welk bedrag dit is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We bespreken de kosten van tevoren met u. De makelaarskosten zijn niet aftrekbaar, maar kunnen in sommige gevallen wel worden meegenomen in de hypotheek. Wilt u meer informatie over de kosten of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.


Tijdelijke woning?

Bent u net terug uit het buitenland of tijdelijk in Nederland? Of heeft u zojuist uw huis verkocht en nog geen nieuwe woning naar uw wens gevonden? Ook als u op zoek bent naar een tijdelijke woning helpt Kappelle u graag verder. Als een van de weinige makelaars beschikken wij over een zeer ervaren afdeling Huur en Verhuur. Met onze deskundige service bespaart u een hoop tijd en moeite, zodat u ook tijdelijk met plezier kunt wonen.


Neem contact op

Voor meer informatie over onze makelaarsdiensten of de aankoop of het tijdelijk huren van een woning in ’t Gooi, neemt u gerust contact met ons op. We zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. U bent ook altijd welkom in een van onze vestigingen in Hilversum, Laren, Bussum en Loosdrecht.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring