Terug naar de resultaten
Verkocht
Nieuw-Loosdrechtsedijk 146 D in Loosdrecht 1231 LC

Nieuw-Loosdrechtsedijk 146 D

1231 LC Loosdrecht
Koopsom € 470.000,- v.o.n.

Omschrijving

In een historisch stukje van Loosdrecht, naast kasteel Sypesteyn aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 146, worden 4 ruime woningen gerealiseerd, de Schutse. Jonkheer C.H.C.A. (Henri) van Sypesteyn (1857-1937) droomde van een kasteel-museum ter nagedachtenis van zijn familie, waarvan hij de laatste mannelijke telg was. Die droom werd werkelijkheid. In de periode 1912-1927 bouwde hij Kasteel-Museum...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 158 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In een historisch stukje van Loosdrecht, naast kasteel Sypesteyn aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 146, worden 4 ruime woningen gerealiseerd, de Schutse. Jonkheer C.H.C.A. (Henri) van Sypesteyn (1857-1937) droomde van een kasteel-museum ter nagedachtenis van zijn familie, waarvan hij de laatste mannelijke telg was. Die droom werd werkelijkheid. In de periode 1912-1927 bouwde hij Kasteel-Museum Sypesteyn. Naast het kasteel en de prachtige kasteeltuin wordt dit plan gerealiseerd.

Het nieuwbouwplan bestaat uit een blok van twee hoekwoningen met twee middenwoningen waarbij de middenwoningen een terras hebben aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde en de hoekwoningen een L-vormige tuin die van de zijgevel doorloopt naar de achterzijde. Alle woningenhebben twee eigen parkeerplaatsen en een berging. Er is gekozen voor een karakteristiek klassiek ontwerp dat goed aansluit bij de omgeving en het kasteel. De prijzen varieren van Euro 410.000,- tot Euro 470.000,- v.o.n. De woningen zijn royaal van opzet, hebben een woonoppervlak varierend van 150 tot 160 m2, ruime woonkamers met een semi open keukenruimte, openslaande deuren naar de tuin of terras en twee of drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Bij de hoekwoningen is de variant van een slaapkamer met badkamer op de begane grond mogelijk.  

De grond onder de woningen is in eigendom van de gemeente Wijdemeren en zal in eeuwigdurende erfpacht worden uitgegeven. Een erfpachtsrecht is een zakelijk recht. De kopers sluiten een erfpachtscontract met de gemeente Wijdemeren en betalen daar een jaarlijkse vergoeding voor, de zogenaamde canon. Deze canon is voor de eerste 5 jaar vast en bedraagt respectievelijk Euro 3.500,- voor de middenwoningen en Euro 4.000,- voor de hoekwoningen. 
De start van de bouw vindt plaats medio september 2018.

De start van de verkoop van De Schutse wordt ingeluidt met een informatie avond op 22 juli aanstaande tussen 18:30 en 21:00 in het Koetshuis bij het kasteel Sypestyn, Nieuw-Loosdrechtsedijk 150 te Loosdrecht. Onder het genot van een drankje staat Kappelle Onroerend Goed Loosdrecht klaar om u van informatie te voorzien over de te bouwen woningen. Daarnaast is een van de medewerkers van de Rabobank aanwezig om u op hypothecair gebied bij te praten. 

Voor informatie: Kappelle Onroerend Goed Loosdrecht, tel. 035-5827611
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 470.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 240 m² Inhoud 625 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin, Zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Gemeente Loosdrecht Sectie C Perceelnummer 4314 Oppervlakte 240 m² Eigendomssituatie Erfpacht Lasten € 4.000,- per jaar
Route van naar Nieuw-Loosdrechtsedijk 146 D, 1231 LC Loosdrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.