Terug naar de resultaten
 in Laren 1251 CK

Steen en Bergh

1251 CK Laren

Omschrijving

WEBSITE: WWW.LANDGOEDSTEENENBERGH.NL

WONEN IN LAREN

In het schilderachtige dorp Laren in het Gooi worden op een exclusieve locatie drie landhuizen met in totaal 20 luxe appartementen gerealiseerd. Het project “Landgoed Steen & Bergh” is gelegen tussen Steenbergen en de Rijksweg West, dichtbij het centrum van Laren en het Singer Museum. Het terrein heeft een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 617.500,- tot € 2.100.000,- Gebruiksoppervlakte 122 m² t/m 488 m² Inhoud 366 m³ t/m 1415 m³ Start bouw 01-11-2018 Start Verkoop 01-05-2018 Oplevering 31-12-2019 Aantal kavels 20 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 11 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

WEBSITE: WWW.LANDGOEDSTEENENBERGH.NL

WONEN IN LAREN

In het schilderachtige dorp Laren in het Gooi worden op een exclusieve locatie drie landhuizen met in totaal 20 luxe appartementen gerealiseerd. Het project “Landgoed Steen & Bergh” is gelegen tussen Steenbergen en de Rijksweg West, dichtbij het centrum van Laren en het Singer Museum. Het terrein heeft een unieke oppervlakte van circa 3 hectare. Een deel is natuurgebied en kan als privé wandelgebied worden gebruikt. Het project krijgt de uitstraling van drie Gooise villa’s in een groene omgeving. Dit alles maakt Landgoed Steen & Bergh een unieke plek om te wonen.
 
KLASSIEK MET MODERN COMFORT
De appartementenvilla’s worden onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Egbert Hoogenberk gebouwd. In klassieke stijl, vertaald op eigentijdse manier en met modern comfort. De drie villa’s zijn op subtiele wijze verschillend vorm gegeven, terwijl eenheid in kleur- en materiaalgebruik zorgt voor een harmonisch geheel.  Voor de gevels zijn drie varianten ontwikkeld, passend bij het Larense architectuurbeeld. Het metselwerk bestaat uit wit gekeimde of roodbruine bakstenen of een combinatie van beide opties. De daken worden uitgevoerd met antracietkleurige dakpannen. In overleg met de kopers zal per villa het definitieve gevelbeeld worden gekozen. De villa’s zijn in noord-zuid richting georiënteerd met de ingang aan de noordgevel. Alle terrassen, balkons en dakterrassen zijn op het zuiden gesitueerd.                                                                                          
 
NAAR EIGEN WENS
De woningen zijn  geheel naar eigen wens in te delen. Voor de appartementen zijn een basisindeling en drie varianten ontworpen. De indelingen variëren van een 3-kamer appartement met een grote woonkeuken tot een 5-kamer appartement met een extra slaapkamer en een werkkamer. In principe is alles mogelijk binnen het bestaande concept. Voor de penthouses zijn een basisindeling en een variant uitgewerkt. Hier zijn natuurlijk vele indelingen denkbaar, alleen de draagconstructie en de vaste leidingsschachten liggen vast. De koopprijzen van de appartementen en penthouses gelden voor de basisindelingen die zijn opgenomen in deze brochure.  
 
KWALITEIT EN VEILIGHEID
Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. Iedere villa heeft een eigen parkeerkelder onder het gebouw waar zich de parkeerplaatsen en bergingen van de appartementen bevinden. De parkeerkelders zijn beveiligd met een toegangscontrolesysteem en hebben een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. Ieder appartement wordt voorzien van een videofooninstallatie.
 
SITUERING
Laren is een rustiek dorp in het Gooi, op een half uur afstand van de levendigheid van de steden Amsterdam en Utrecht. Het dorp ligt met haar heidevelden, fraaie Engen en bossen midden in de natuur. De locatie bestaat uit een bosachtig terrein met veel naald- en loofhout. De totale oppervlakte bedraagt circa 3 hectare. Een deel van het gebied is onderdeel van de ecologische hoofdstructuur en kan als privé wandelgebied worden gebruikt. De villa’s  worden volop in het groen gesitueerd tussen mooie jarenoude bomen. De ontsluiting voor de auto is vanaf de Rijksweg West en er is een toegang voor fietsers en voetgangers aan Steenbergen. Vanaf hier is het centrum van Laren binnen enkele minuten bereikbaar.
 
TUINONTWERP
Het ontwerp van landschapsarchitect Pieter Hessels is gebaseerd op de 19de eeuwse landschapsstijl. Een beplantingspallet van volwassen beuken, eiken en rododendrons en siergrassen zorgt voor een tijdloos en elegant beeld. Privacy staat voorop waarnaast verrassende doorzichten worden gecreëerd die het geheel spannend maken. Toegang tot het aangrenzende natuurgebied geeft een extra natuurbeleving naast het parklandschap.

BROCHURE
U kunt de digitale brochure downloaden aan de rechterzijde van de pagina op www.funda.nl bij: Download brochure.
  
PRIJZEN
De genoemde prijzen voor de appartementen zijn richtprijzen.

OPLEVERING
Vanaf december 2019.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 617.500,- - € 2.100.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 122 m² t/m 488 m² Inhoud 366 m³ t/m 1415 m³ Start bouw 01-11-2018 Start Verkoop 01-05-2018 Oplevering 31-12-2019 Aantal kavels 20 Vrij 7 Aantal Bouwtypes 11 Woningtypen Appartement
Route van naar , 1251 CK Laren

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
 • Te koop
   in Laren 1251 CK
  Prijs € 715.000,- tot € 1.197.000,- Status Beschikbaar
  Villa 1 Appartementen
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Laren 1251 CK
  Prijs € 950.000,- tot € 1.250.000,- Status Beschikbaar
  Villa 1 Penthouse
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Laren 1251 CK
  Prijs € 1.260.000,- tot € 1.260.000,- Status Beschikbaar
  Villa 2 Appartementen
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Laren 1251 CK
  Prijs € 2.100.000,- tot € 2.100.000,- Status Verkocht
  Villa 2 Penthouse
  • Te koop
    in Laren 1251 CK
   Prijs € 617.500,- tot € 850.000,- Status Beschikbaar
   Villa 3 Appartementen
   Bekijk bouwnrs.
  • Te koop
    in Laren 1251 CK
   Prijs € 900.000,- tot € 950.000,- Status Beschikbaar
   Villa 3 Penthouse
   Bekijk bouwnrs.

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.