Vredehofstraat 15A

Soest
€ 625.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer
gallery-28
Bekijk meer
gallery-29
Bekijk meer
gallery-30
Bekijk meer
gallery-31
Bekijk meer
gallery-32
Bekijk meer
gallery-33
Bekijk meer
gallery-34
Bekijk meer

Omschrijving

Tijdloos wonen in moderne grandeur
Welkom bij Villa Noorderzicht. Dit prachtige pand is gelegen in het mooie Soest, waar de omgeving geschiedenis en cultuur ademt. Dit architectonische meesterwerk biedt een ongeëvenaard niveau van comfort, stijl en exclusiviteit, met behoud van de prachtige geschiedenis die zich hier heeft afgespeeld in de afgelopen 118 jaar. Nu omgebouwd tot vijf prachtige, voor de toekomst levensloopbestendige, appartementen.

Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe naam
Villa Noorderzicht, gelegen aan de Vredehofstraat 15, is gebouwd in 1905 en heeft in de afgelopen eeuw veel verschillende gezichten gekend; van woonhuis tot een bloeiend bedrijfspand en nu weer terug naar een prachtige woonbestemming. De nieuwe bestemming van dit pand is een eerbetoon aan de rijke historie van Soest en biedt een unieke sfeer die de bewoners en bezoekers zal blijven fascineren.

Tegenwoordig is Soest een levendige gemeente met een mix van historische en moderne elementen. De rijke geschiedenis van het dorp is nog steeds zichtbaar in de historische gebouwen en monumenten die het centrum sieren. Zo ook dit prachtige pand: het draagt de herinneringen en verhalen van een gemeenschap en is nu klaar om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn geschiedenis. Met nieuwe bewoners die hier hun eigen unieke ervaringen en momenten zullen creëren.
Dit nieuwe hoofdstuk betekent voor dit pand ook een nieuwe naam: ‘Villa Noorderzicht’.

Villa Noorderzicht
Stel je eens voor dat je elke dag mag wonen in een wereld van stijlvolle elegantie en een ongeëvenaard gevoel van thuis. De architectonische pracht van Villa Noorderzicht is niet te missen. Elk aspect van het appartement is doordrenkt van luxe en eigentijdse elegantie. Met moderne ontwerpen die naadloos samengaan met de omgeving, terwijl ze hun tijdloze allure behouden. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn gebruikt voor een luxueuze afwerking. Van de veelzijdig ingerichte keukens tot de weelderige slaapkamers en spa-achtige badkamers: Villa Noorderzicht belichaamt de perfecte harmonie tussen schoonheid en functionaliteit.

Rijke historie met een uniek karakter
Als één van de oudste dorpen van Nederland heeft Soest een rijke historie en een uniek karakter. Soest combineert het beste van stedelijk gemak met de rust van een groene omgeving, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als toeristen.

De omgeving is bezaaid met historische landmarks en betekenisvolle plekken. Op korte afstand bevindt zich Paleis Soestdijk, ooit de residentie van koningin Juliana en prins Bernhard. Daarnaast is Soest ook bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en duinen. Het nabijgelegen natuurgebied Soesterduinen biedt prachtige wandel- en fietspaden, waar men kan genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

De ligging van Villa Noorderzicht is uitstekend: omringt met natuurlijk schoon en toch dichtbij verschillende voorzieningen, zoals winkels en restaurants.

Stijlvolle en unieke appartementen
Welkom in de wereld van moeiteloos wonen! De vijf adembenemende, appartementen kunnen nagenoeg turn key worden opgeleverd en zijn doordrenkt van moderne elegantie en functionaliteit. Elk appartement biedt een unieke kans om direct te genieten van een zorgeloze, luxueuze levensstijl.

De woonruimtes zijn ontworpen met oog voor detail en voorzien van hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen. De combinatie van moderne elementen met authentieke details zorgt voor een unieke sfeer en een warme, gezellige uitstraling. Grote ramen omarmen de ruimtes en laten overvloedig natuurlijk licht binnen, waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen binnen en buiten.

Ook is rekening gehouden met de huidige woondoelstellingen, denk aan optimale isolatie, zonnepanelen en een hybridewarmtepomp met vloerverwarming, welke kan verwarmen én koelen.

Levensloopbestendig
In het ontwerp is er duidelijk rekening gehouden met het levensloopbestendig kunnen maken van de appartementen. Dit om te voorzien in de behoeften van mensen van alle leeftijden en mobiliteitsniveaus. Voorzieningen zoals een rolstoelvriendelijke lift, brede toegang- en interne deuren en de optie tot het plaatsen van een traplift zijn hierbij aangebracht. Op deze manier is de mogelijkheid gecreëerd om hier je leven lang te blijven wonen, zonder dat er ingrijpende aanpassingen gemaakt hoeven te worden naarmate je behoeften veranderen. We vertellen je hier graag in een persoonlijk gesprek meer over.

Eigen keuze in stijlontwerp
De vijf ruime appartementen hebben allen een eigen karakter. De Gooische BouwHeeren hebben alvast samen met Kazi Interieurontwerp een aantal stijlen gedefinieerd welke naadloos aansluiten aan de huidige woonbehoeften en -trends. Kazi Interieurontwerp heeft de indelingen van de appartementen tot perfectie uitgevoerd, waarbij er veel rekening is gehouden met de meest functionele designs. We bieden je de mogelijkheid om uit een van de volgende stijlen te kiezen. Vraag ons hiervoor om de mogelijkheden. Het appartement kan dan volledig, volgens de gekozen stijl worden opgeleverd.

Stijlen:
– Nature: een serene sfeer, natuurlijke materialen en rustgevende kleuren. (afgebeeld in de impressies van appartement C)
– Klassiek: een rijke geschiedenis van design, verfijnde details en een luxe afwerking. (afgebeeld in de impressies van appartement A & D)
– Kazi: een gedurfde en eigentijdse stijl met moderne en ‘Gooische’ ontwerpelementen. (afgebeeld in de impressies van appartement B & Penthouse)

Mocht je toch een andere stijl voor ogen hebben, dan staat onze gepassioneerde en ervaren binnenhuisarchitect Christopher Hofmeijer van Kazi Interieurontwerp voor je klaar om een persoonlijk interieur samen te stellen.

In overleg kunnen wij zorgen dat het appartement nagenoeg turn key wordt opgeleverd. Dit betekent dat je appartement na oplevering klaar is voor gebruik, zodat jij, als nieuwe eigenaar, simpelweg de sleutel hoeft om te draaien en kunt gaan genieten van je woning.

De Gooische BouwHeeren
Passie, precisie en expertise zijn dé woorden om De Gooische BouwHeeren in de wereld van het onroerende goed te omschrijven. ´De Heeren´ zijn gedreven om prachtige, elegante projecten te realiseren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en esthetiek.

Exclusieve toewijding aan het begrijpen van de behoeften is wat De Gooische BouwHeeren onderscheidt van de rest. Ze werken nauw samen om dromen om te zetten in werkelijkheid en bieden een unieke kans om een persoonlijke stempel op jouw woning te drukken. Samen hebben De Gooische BouwHeeren meer dan 40 jaar ervaring binnen de bouw- en verbouwwereld. Door de verschillende expertises die zij meenemen, vormen ze gezamenlijk de juiste combinatie om deze projecten tot een succes te maken.

Villa Noorderzicht is een project dat aan al deze normen voldoet. Het is een plek waar comfort, esthetiek en woongenot samenkomen, wat maakt dat het een echt uniek en begerenswaardig pand is.

Over Kazi Interieurontwerp
Dit ontwerpbureau, onder leiding van Christopher Hofmeijer, ontwerpt en realiseert interieurs voor onder meer woningen, kantoren en bedrijfspanden. Bij Kazi is in elk ontwerp functionaliteit een belangrijk punt van aandacht, om te zorgen voor het maximale comfort en de ideale beleving. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de gedachten en de wensen van de toekomstige gebruikers en worden hier in een nauwe samenwerking volledig op afgestemd.

Gemeenschappelijke tuin
Bij Villa Noorderzicht hebben De Gooische BouwHeeren veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke tuin. Deze is ontworpen als een verlengstuk van Villa Noorderzicht. De gemeenschappelijke en afgesloten tuin aan de voor- en achterzijde van het pand, biedt toegang aan de eigenaren en hun bezoekers, om hier te ontspannen, verbinden en genieten van de natuur. Dit alles in een gezellige en groene omgeving.

Met veel aandacht voor detail is gezorgd voor een harmonieuze combinatie van kleuren, geuren en texturen die het hele jaar door zorgen voor een prettige sfeer. Elke hoek is gevuld met prachtige bloemen, struiken of bomen die zorgen voor een aantrekkelijk groen uitzicht. Samen met de gezellige zitjes kun je je heerlijk even terugtrekken of juist met je buren genieten van de tuin en het buitenleven.

Appartementen
Alle appartementen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Ze verschillen onder andere in woonoppervlakte, buitenruimte en stijlelementen. De kenmerken van dit appartement zijn hieronder weergegeven.

Vredehofstraat 15a
Appartement A is uniek door haar vele grote raampartijen, klassieke hoge plafonds, glas-in-lood ramen en een mooi eigen terras. Er is een perfecte indeling gerealiseerd, wat zorgt voor optimaal woongenot. Bovendien is het appartement nagenoeg turn key, waardoor je binnen de kortste keren kunt intrekken in dit prachtige en compleet afgewerkte appartement. Appartement A is weergegeven in de Klassieke stijl, wat het interieur een prachtige luxe en verfijnde uitstraling geeft. Appartement A heeft de volgende eigenschappen:

– Woonoppervlakte van 100 m2
– Gezellige woonkamer met veel daglicht
– Hoge plafonds met een plafondhoogte van 3,50 m
– Twee slaapkamers
– Een mooi terras (22 m2) om te genieten van de frisse buitenlucht
– Moderne keuken waarin je van alle gemakken bent voorzien
– Een stijlvolle badkamer waar je optimaal kunt ontspannen
– Duurzaam wonen met een optimale isolatie en een hybride warmtepomp met vloerverwarming die zowel kan verwarmen als koelen
– Gelegen op een groene plek met het centrum in de nabije omgeving
– Voldoende parkeergelegenheid
– Volledige levensloopbestendige voorbereiding
– Energielabel A+ (onder voorbehoud). (Met vastberadenheid streven we naar een Energielabel A+ voor de appartementen, waarbij de definitieve labels voor de eigendomsoverdracht worden vastgesteld; uit initiële beoordeling blijkt dat de appartementen op zijn minst een energielabel ‘A’ zullen verwerven.)

Kortom: vijf prachtige appartementen met ieder zijn eigen unieke elementen. Laat je verbazen door de unieke afwerking en service die de Gooische BouwHeeren verlenen.

Ben je nieuwsgierig geworden of zie je jezelf al wonen in een van deze mooie woningen? Je bent van harte welkom bij Kappelle Makelaars Laren. Wij vertellen er graag meer over en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
100 m2
Energielabel
A+
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2023

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan