Nieuw

Westwalstraat 33

Naarden
€ 450.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer

Omschrijving

Op een leuke locatie in het fraaie Naarden-Vesting met vrij uitzicht op de Vestingwallen gelegen TE RENOVEREN naoorlogse TUSSENWONING (bouwjaar ca 1970) met inpandige GARAGE, dubbel balkon en “POP UP” buitenruimte!

Dit is kort gezegd wat we mogen verkopen in Naarden Vesting. De eigenaren zijn opgegroeid in dit bijzondere 70-er jaren huis dat fraai gelegen is tegenover de Vestingwallen. De indeling is bijzonder en biedt vele mogelijkheden, zo is de oorspronkelijke indeling er één met inpandige garage maar deze ruimte kan met wat aanpassingen prima tot werkruimte of slaapkamer worden omgeturnd waardoor er eenvoudig 4 of zelfs 5 slaapkamers te maken zijn. De buitenruimte is anders dan wat we gewend zijn, zo is er geen afgeschermde tuin maar een achterliggend terrein waar je (oorspronkelijk bedoeld voor de auto) een soort en met “Pop Up” tuin kunt maken met een lounge zitje en wat potten met leuke planten.

De woning dient wel volledig gemoderniseerd te worden en behelst (inclusief de garage) ca 126m2 wonen. Op de verdieping waar de keuken en woonkamer zijn gesitueerd is er aan de voor- en achterzijde een balkon om even de deur op te zetten en/of naar buiten te lopen. Totaal kunnen er dus 5 (slaap)kamers gecreëerd worden alsmede een woonkamer met naar wens een openkeuken.

INDELING
Entree/ruime hal, meterkast, kleine kamer, inpandige garage, aparte berging met cv opstelling en wasmachine-/droger aansluiting.

Op de verdieping biedt de ruime overloop met toilet en bergkast toegang tot de woonkamer met balkon en zicht op de vestingwallen. De dichte keuken heeft aansluitend een eetkamer en eveneens een balkon.

De overloop op de tweede verdieping biedt toegang tot 3 in grootte variërende slaapkamers, tevens is hier een eenvoudige badkamer gesitueerd.

De ruime bergvliering is middels een vlizotrap bereikbaar.

LIGGING
Deze woning is gelegen aan de rand van Naarden Vesting met fraai zicht op de Vestingwallen en diverse gezellige restaurants maar ook leuke cafétjes in de buurt. Naar wens ben je binnen enkele minuten in het groen of op het water, kinderen spelen op de Vestingwallen of in de 2 speeltuinen in de Vesting of bij de kinderboerderij. Een bushalte is voor de deur te vinden evenals uitvalswegen richting Amsterdam, Amersfoort of Almere.

Kortom een zeer bijzondere woning met verrassend veel ruimte op een bijzondere locatie!

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
52 m2
Woonoppervlakte
110 m2
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1957

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan