Verkocht

Nieuw-Loosdrechtsedijk 217C 62

Loosdrecht
€ 117.500,- v.o.n.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer

Omschrijving

Op het mooiste recreatiepark van Loosdrecht ‘’De Stille Plas’’, komt dit goed onderhouden en sfeervolle chalet vrij! De ideale plek om te onthaasten en te genieten van de rust & ruimte! Met een directe ligging aan het vaarwater ben je zo op de Stille Plas, kortom is dit de perfecte locatie om het hele jaar het vakantie gevoel te ervaren (en dat in eigen land!). Het chalet is “custom build” in 2018 door de kwaliteitsbouwer Overbos met een garantieperiode tot 2028!

Bij het ontwerp is vooral aandacht besteedt aan de beleving dat het interieur en exterieur organisch in elkaar overgaan (onder andere door de brede schuifpui), met de loungeplek onder de overkapping en de mogelijkheid voor twee ligbedden achter de slaapkamer om heerlijk te relaxen! Het chalet is royaal van afmetingen met een zeer goede lichtinval. En uiteraard is het “watergevoel” ruimschoots aanwezig.

Op het park zelf bevindt zich een strandje en een speelplek voor kinderen, in de directe omgeving bevinden zich voldoende horecagelegenheden en de dorpskern van Loosdrecht voor de dagelijkse boodschappen. Vanaf de Stille Plas is het grotere vaargebied van de Loosdrechtse Plassen bereikbaar met tevens een aansluiting via de Mijndense Sluis naar de Vecht.

Indeling:
Ruime woonkamer met open keuken voorzien van 4 pits kookplaat, koel-vriescombinatie, magnetron en een geiser voor het warme water, slaapkamer voorzien van vaste kasten en tevens met de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet. De woonkamer is voorzien van combinatie airco/verwarming. Aan de zijkant van het chalet hangt een groot uitval zonnescherm. Bijzondere aandacht dient te worden gevestigd op de royale hoogte in de woonkamer van 2.60m, de slaapkamer heeft een hoogte van 2.30m.

Op het perceel bevindt zich nog een houten en geïmpregneerde blokhut met een oppervlak van 7.5m2, voorzien van elektra en water, die gebruikt wordt als logeerkamer, de blokhut heeft tevens een aangebouwde overkapping van eveneens 7.5m2 voorzien van een pantry. De ruimte fungeert als buitenkamer.

Bijzonderheden:
– Het park is het gehele jaar geopend, het gebruik van de recreatiewoning is echter recreatief.

– Buiten het seizoen is weekendgebruik (zaterdagochtend tot zondagavond) toegestaan

– De huur van de standplaats en bijkomende (nuts)voorzieningen over 2023 bedraagt € 4.352,64 (inclusief elektriciteit, WOZ, rioolrechten, water, containerkosten en dergelijke), dit bedrag is voor het seizoen 2023 betaald. Elektriciteit en water worden verrekend op basis van werkelijk verbruik.

– Gebruiksoppervlakte van de recreatiewoning bedraagt 42 m2.

– Het chalet kan niet worden gebruikt voor permanente bewoning, verhuur en honden zijn niet toegestaan.

– Oplevering kan op korte termijn, dus genieten van het seizoen behoort nog tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
1 m2
Woonoppervlakte
42 m2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2018

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan