Rijksweg-West 21Pent 6

Laren
€ 1.550.000,- v.o.n.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer
gallery-28
Bekijk meer
gallery-29
Bekijk meer
gallery-30
Bekijk meer
gallery-31
Bekijk meer

Omschrijving

WEBSITE WWW.ORANGERIELAREN.NL
 
WONEN IN LAREN
In het prachtige dorp Laren in het Gooi zijn in een exclusief landhuis in totaal 6 luxe appartementen gerealiseerd. Het project genaamd “D’Orangerie” is gelegen aan de Rijksweg West 21. Het landgoed is centraal gelegen in het Gooi en uiterst goed bereikbaar. Het ligt aan de Westerheide (een groot natuurgebied) en dichtbij het centrum van Laren met al zijn winkels en gezellige horeca. Het terrein heeft een oppervlakte van maar liefst 3.490 m2. Het project heeft de uitstraling van een Gooise villa in een groene omgeving met fraai aangelegde tuin. Dit alles maakt Landgoed D’Orangerie een fijne plek om te wonen.

KLASSIEK MET MODERN COMFORT
De appartementenvilla is onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Friso Woudstra gebouwd. In klassieke stijl, vertaald op eigentijdse manier en met modern comfort. De villa is op subtiele wijze vormgegeven met eenheid in kleur- en materiaalgebruik, wat zorgt voor een harmonisch geheel. De gevels zijn ontwikkeld, passend bij het Larense architectuurbeeld en hebben diverse luxe kenmerken. Het metselwerk bestaat uit met zorg uitgekozen roodbruine bakstenen en een deels wit gekeimde voorgevel, die de luxe entree extra accentueert. Het dak wordt uitgevoerd met antracietkleurige dakpannen. De villa is in noord-zuid richting georiënteerd met de ingang aan de noordgevel. Alle hoofdterrassen, -balkons en dakterrassen zijn uiteraard op het zuiden gesitueerd. De tuin bevind zich direct in het bos. Ziet u zich hier al een ochtendwandeling maken?

HET PENTHOUSE
Het penthouse is volledig afgebouwd met een prachtige luxe complete keuken (zie foto) inclusief alle (inbouw)kasten in het gehele appartement voor in totaal € 150.000,=, maar ook diverse extra werkzaamheden (verlichting, verlaagd plafond, wanden, installaties, vloerverwarming en aansluitingen), dat circa € 250.000,= gekost heeft, tevens een vloerafwerking ten bedrage van circa € 11.000,= en afwerking drie badkamers voor circa € 75.000,=. Kortom een compleet turn key penthouse.

KWALITEIT EN VEILIGHEID
De villa heeft een eigen parkeerkelder onder het gebouw waar zich de parkeerplaatsen en bergingen van de appartementen bevinden. Voor bezoek zijn er ook parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. Het penthouse heeft twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De parkeerkelder is beveiligd met een toegangscontrolesysteem en heeft een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. De hellingbaan naar de parkeerkelder is uiteraard verwarmd.

SITUERING
Laren is een rustiek dorp in het Gooi, op een half uur afstand van de levendigheid van de steden Amsterdam en Utrecht. Het dorp ligt met haar heidevelden, fraaie Engen en bossen midden in de natuur. De locatie bestaat uit een villawijk aan de Westerheide, waar het prettig wonen is. De totale oppervlakte bedraagt circa 3.490 m2. De villa wordt volop in het groen gesitueerd met mooie villa’s als buren. De ontsluiting voor de auto is vanaf de Rijksweg West en er is een toegang voor fietsers en voetgangers naar het centrum via een speciale fietstunnel. Vanaf hier is het centrum van Laren binnen enkele minuten bereikbaar.

TUINONTWERP
Het project onderscheid zich door een luxe tuinontwerp, waar het heel fijn verblijven is. Geniet van de rust of drink een borrel met uw buren. De tuin is er groot genoeg voor. Het exacte tuinontwerp zal met de kopers worden afgestemd. Het huidige tuinplan is op de projectwebsite te bekijken.

KADASTER
Gemeente Laren nh, sectie C, nummers 1011, 1017 en 1168, groot totaal 3.490 m².

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
190 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
2023

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan