Verkocht

Klooster 3

Laren
€ 975.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer

Omschrijving

In een charmant straatje in Laren, uitkijkend op een monumentale woonboerderij, ligt deze prachtig uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis. Deze ruime woning met vier slaapkamers en twee badkamers, is van alle moderne gemakken voorzien en in zijn geheel gerenoveerd in 2022.

U kunt deze woning op twee manier binnenkomen; via de voordeur of via de bijkeuken.

Eenmaal binnengekomen via de voordeur betreedt u de ruime hal, waar zich een toilet begeeft, alsmede de trap naar de eerste verdieping .Tevens bevinden zich hier twee keer dubbele stalen taatsdeuren tegenover elkaar. Deze geven u toegang tot de keuken en woonkamer alsmede naar de werk-, speelkamer.

De keuken met kookeiland, is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een wijnklimaatkast, Bora X Pure kookplaat en een Quooker. De ruime aangrenzende bijkeuken biedt veel extra opslagruimte.

De ruime woonkamer die grenst aan de keuken, geeft middels openslaande deuren directe toegang tot de zonnige tuin.
De ruimte die nu fungeert als werk- en speelkamer is voorzien van een prachtige inbouwkast en biedt alle mogelijkheden door de functionele afmeting. Te denken aan aparte tv-kamer, bibliotheek of zoals nu een combinatie van speel- en werkkamer. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

De zeer zonnige tuin biedt veel privacy en heeft de perfecte setting voor sfeervolle zomeravonden en is ideaal voor kinderen om in te spelen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een prachtige badkamer voorzien van vloerverwarming, dubbele wasbak, regendouche, bad en toilet.

Op deze verdieping bevindt zich ook een vaste trap naar de zolderverdieping met dakkapel, die dient als vierde slaapkamer. Door de extra badkamerfaciliteiten en toilet op de zolder, is dit de ideale ruimte om gasten te laten slapen of voor bijvoorbeeld het verblijf van een au pair.

Bijzondere kenmerken:
– Totale woonoppervlak 163 m2
– Uitbouw circa 52 m2 aan de zij- en achterzijde;
– Volledig gerenoveerde woning in 2022, eerste verdieping geheel voorzien van nieuwe kozijnen en ramen, woning heeft 2 badkamers, 3 toiletten, glasvezelaansluiting Delta.

Kortom een turn-key woning waar een gezin nu met zeer veel plezier woont!

Voor een bezichtiging van dit fraaie object kunt u contact opnemen met Marjet Berendsen-Dikken, Cornélie Godthelp of Björn Berendsen, Register Makelaar en Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
265 m2
Woonoppervlakte
163 m2
Energielabel
D
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1927

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan