Verkocht

Hoefloo 20B

Laren
€ 2.225.000,- v.o.n.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer

Omschrijving

www.emeraldestate.nl

Emerald estate, luxueus wonen in het kunstenaarsdorp van Nederland

Op een klein landgoed van bijna één hectare verrijst een majestueus pand met vijf ongekend luxueuze en ruime appartementen: vier van circa 245 m² en één penthouse van bijna 360 m².

Emerald Estate in het Noord-Hollandse Laren biedt de meest veeleisende bewoner het summum aan rust, ruimte, privacy en veiligheid op uw eigen buitenplaats.

Emerald Estate is één van de nieuwste aanwinsten in het dorp Laren. Appartementen met een zeer eigentijdse uitstraling en hypermodern wooncomfort. Dit exclusieve gebouw heeft vier luxueuze appartementen verdeeld over de eerste twee woonlagen en een imposant penthouse op de bovenste woonlaag. Wij zijn trots u alvast te mogen mededelen, dat het gebouw begin augustus van dit jaar al gereed zal zijn. Wij nodigen u graag uit ook op de website “emeraldestate” te kijken. Hier vindt u veel extra informatie over dit fantastische project.
 
Met name de high quality en de centrale entree in dit sublieme gebouw, evenals de imposante oprijlaan van maar liefst 100 meter om bij het gebouw te komen, geven het geheel internationaal allure.

En dat aan de rand van het centrum van het schilderachtige dorp Laren, dat menigeen kent als een mondain dorp dat gezien wordt als verzamelplaats voor cultureel erfgoed en culinair genot te midden van de bijzondere winkels. Maar ook wie rust zoekt komt niets tekort, want Laren baadt tot aan de horizon in het groen.

Appartement 2 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de begane grond aan de oostzijde van het gebouw met een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain.

Uw appartement is gesitueerd in een prachtige groene woonomgeving aan de rand van het centrum van het gezellige Laren. In de luwte met veel privacy en uitzicht op veel groen, maar toch op loopafstand van alle voorzieningen.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift of via het fraaie trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnentreedt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder luchtbehandeling met individuele koeling en vloerverwarming, uiteraard met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt.

Wij hebben alvast voor u een mogelijke indeling gemaakt. Uiteraard bent u vrij om de indeling volledig aan te passen aan uw wensen. Mochten uw woonwensen anders zijn dan de door ons voorgestelde indeling, dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement te voorzien van een passende indeling op basis van uw specifieke wensen. De eerste twee uren voor een advies zijn een kosteloze service die wij u graag bieden.

– Koopsom betreft casco oplevering, verdere afbouwkosten zijn voor rekening van de kopers.
Ramingen hieromtrent zijn bij de ontwikkelaar op te vragen

Kenmerken

Type woning
Appartement
Perceeloppervlakte
7.751 m2
Woonoppervlakte
247 m2
Energielabel
A+++
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
2023

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan