De Kwartel 25

Laren
€ 845.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer

Omschrijving

In een geliefde woonomgeving aan de rand van het pittoreske dorp Laren staat dit royale HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met OPRIT voor meerdere auto’s en gelegenheid tot KANTOOR/PRAKTIJK aan huis met eigen opgang!

OMGEVING
Om de hoek begint de fraaie Larense Eng met prachtig zicht over de landerijen. De gezellige dorpskern van Laren met de beroemde Brink ligt op nog geen 5 minuten fietsen en biedt een scala aan winkels, terrassen, restaurants en andere voorzieningen zoals (basis)scholen en sportvelden. Uitvalswegen A1 Amsterdam-Amersfoort en A27 Utrecht-Almere zijn eveneens op korte afstand te vinden.

INDELING
Entree/ruime hal met garderobe, toilet met fonteintje en toegang tot de stahoge kelder, L-vormige woonkamer met openhaard en toegang tot de besloten en zonnige achtertuin. De dichte keuken is voorzien van een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur, de nagenoeg even grote bijkeuken met in het keukenblok weggewerkte wasmachine-droger aansluiting en toegang tot zowel de achtertuin als ook tot de oprit aan de zijkant van het huis.
Een tussenhal met 2e toilet biedt toegang tot een grote ruimte met kitchenette en toegangsdeur naar de achtertuin, deze ruimte kan gebruikt worden voor kantoor/praktijk aan huis of indien gewenst een slaapkamer met nog te creëren badkamer, gebruik voor mantelzorg zou ook een optie kunnen zijn. De oorspronkelijke garage is gehalveerd en dient als berging, deze is zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar.

Op de verdieping is, naast de ruime en speelse overloop, de 3e slaapkamer gesitueerd, waarvan de kleinste met vaste kastruimte en de grootste met een klein balkon, de badkamer heeft een toiletaansluiting, douche en dubbele wastafels.

De ruime zolder is bereikbaar middels een vaste trap en heeft een voorzolder met toegang tot een afgesloten berging die even zo groot is, de ruime slaapkamer op deze verdieping zou door toepassing van een dakkapel aan de voorzijde eenvoudig gesplitst kunnen worden in 2 volwaardige slaapkamers.

TUIN, OPRIT en SCHUUR
Naast de ruime voortuin met trampoline is er een brede oprit die naar het huis toe leidt. Hiervandaan kun je via de voordeur het huis betreden of desgewenst via de overkapte entree naar de bijkeuken van het huis en/of naar de kantoor/praktijkruimte. De vroegere garage is deels opgegaan in de uitbouw en dient momenteel als berging, deze ruimte is zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar. de achtertuin is heerlijk zonnig, besloten en voldoende groot.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 189 m2 (NEN 2580) inclusief kantoor/praktijkruimte van ca 30m2;
– Perceel oppervlakte 333 m2;
– Praktijk/kantoorruimte of mantelzorg aan huis mogelijk;
– Ruime woonkamer met openhaard;
– 4 slaapkamers, 6 mogelijk;
– Ruime oprit voor 3 auto’s;
– Stahoge ruime kelder;
– Geliefde locatie nabij alle denkbare voorzieningen.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
333 m2
Woonoppervlakte
189 m2
Aantal slaapkamers
5

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan