Ceintuurbaan 5

Huizen
€ 685.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer

Omschrijving

OP STEENWORP AFSTAND VAN HET OUDE DORP VAN HUIZEN GELEGEN KARAKTERISTIEKE, JAREN 30 HOEKWONING MET ZONNIGE TUIN, GARAGE EN VOLDOENDE PARKEERRUIMTE OP EIGEN TERREIN

******Uniek is dat nummer 5A eveneens te koop is. U kunt bijvoorbeeld uw kantoor e/o of praktijk vestigen op nummer 5A. Het pand kan behalve wonen ook gebruikt worden als publieke dienstverlening, praktijk en kantoor.
Dit betekent dat u er niet hoeft te wonen om het gebruik uit te kunnen oefenen. Kantoor of praktijk zou bijvoorbeeld op de begane grond uitgeoefend kunnen worden op nummer 5A waardoor nummer 5 uitgebreid kan worden met 2 slaapkamers. Nummer 5 heeft dan 6 slaapkamers. Nummer 5 en 5A tezamen hebben dan een gebruikersoppervlak van circa 346 m². *****

Deze vooroorlogse hoekwoning is gelegen aan de rand van het Oude Dorp van Huizen, op steenworp afstand van de winkels en beschikt over een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Veel oorspronkelijke stijlkenmerken uit de jaren 30 zijn bewaard gebleven, zoals de erker en glas-in-lood ramen. Op fiets- en loopafstand ligt de gezellige haven van Huizen, het Gooimeer en natuurgebieden.

Indeling:

Begane grond:
Entree, vestibule met gaderobe, hal met trap naar de 1e verdieping en toilet, royale woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de zijtuin, een open keuken voorzien openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het zuidoosten en een bijkeuken met separate entree.

1e Verdieping:
Ruime hal voorzien van een werkhoek, twee slaapkamers voorzien van vaste kasten, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde openslaande deuren naar een balkon heeft en een badkamer met toilet, douche, dubbele wastafel.

2e Verdieping:
Via vaste trap naar de 2e verdieping met ruime derde en vierde slaapkamer met badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet.

Ruime zonnige tuin met garage en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

VOLGENS HET BESTEMMINSPLAN MAG DE ACHTERZIJDE VOLLEDIG BEBOUWD WORDEN VOOR UITRBREIDING DANWEL DE BOUW VAN EEN ZELFSTANDIGE WONING EN/OF PRAKTIJK EN/OF PUBLIEKE DIENSTVERLENING.

Bijzonderheden
– Naar eigen inzicht in te delen hoekwoning
– Plafonds begane grond 2.90 mtr hoog
– Gelegen aan de rand van het Oude Dorp van Huizen
– Royale zonnige achtertuin op het zuidoosten
– Garage 15 m²
– Parkeergelegenheid voor 3 auto’s op eigen terrein
– Woonoppervlakte 170 m²
– Externe bergruimte 11 m²
– Perceeloppervlakte 269 m²

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs € 685.000,- k.k.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
269 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
4

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan