Nieuw

's-Gravelandseweg 86-1

Hilversum
€ 665.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer
gallery-28
Bekijk meer
gallery-29
Bekijk meer
gallery-30
Bekijk meer

Omschrijving

In een zeer fraaie en bosrijke woonomgeving, aan de rand van de villawijk Trompenberg, uniek en rustig gelegen royaal 3-4 kamer hoekappartement op de eerste verdieping van het prestigieuze appartementencomplex ‘Palace Résidence’, met een groot, voor de helft overdekt terras (18,80 m²) met zonnescherm, op het Zuidwesten aan de voorzijde.
Een ruim terras (36,50 m²) aan de achterzijde, uitkijkend op de fraai aangelegde achtertuin, plus een zijbalkon (12,50 m²).

Het appartement is gelegen aan het uiteinde van het deel van het complex dat zich langs de ’s-Gravelandseweg uitstrekt, waar ook een bushalte is.
Schuin tegenover het complex is het ‘Corversbos’ gelegen en het Centrum alsmede het ‘Spanderswoud’ liggen op loopafstand.

Palace Residence is in 1973 ontworpen door de bekende architect Robert Magnée. Het heeft een stijlvolle centrale entree met daarin een huismeestersloge en camerabewaking.
De huismeester is vijf ochtenden per week aanwezig om het serviceniveau dat bij dit complex hoort te waarborgen.
Aansluitend op de entree zijn er links een afgesloten lift hal en rechts een afgesloten toegang tot de foyers met zitjes, die grenzen aan de patio’s met binnentuinen.

Het complex is voorzien van 73 luxe appartementen, verdeeld over drie met elkaar verbonden gebouwen en toegankelijk via brede gestoffeerde gangen en vijf liften met daarop aansluitende trappenhuizen.
Het biedt uitgebreide faciliteiten waaronder een grote, fraai aangelegde achtertuin met diverse zitjes en een jeu de boules baan, waar ook wijnproeverijen en barbecues plaatsvinden. Ook is er een biljartkamer met twee wedstrijdbiljarts en een bibliotheek met leeshoek.
In de ‘toren’ bevinden zich vier separate ‘hotelkamers’ met badkamer en TV, waar gasten van de bewoners tegen een laag tarief kunnen logeren.
Onder de achtertuin bevindt zich de goed toegankelijke en verlichte en afgesloten; ondergrondse garage met daarin de vaste, gereserveerde, parkeerplaatsen, diverse garages, fietsenstalling en een afgesloten ruimte met containers voor het gescheiden huisvuil.

Het appartement dat wij aanbieden is uniek gelegen in het complex; met terrassen op; zowel het Zuidwesten (half overdekt als ware het een extra kamer) als het Noordoosten, waardoor er met zonnig weer goed en beschut buiten te vertoeven is. Door de hoekligging aan het uiteinde en de begroeiing rondom, biedt het optimale privacy.

Via de lift stapt u uit op de eerste verdieping in een hal met toeging tot drie appartementen en het trappenhuis dat (afgesloten) toegang tot de achtertuin biedt.

Indeling:

Ruime hal met garderobe kast van ca. 2 meter met hang en leggelegenheid. Zeer ruime en lichte L-vormige woon-en- eetkamer die aansluit op de ‘buitenkamer’; het half overdekte ruime en zonnige voorterras met nieuwe schuifpui. Aansluitend de keuken, met raam aan de Oostkant en voorzien van alle moderne apparatuur. In de kamer en de keuken bevinden zich 4 airco’s (warm/koud).
Links van de hal bevindt zich een gang met een lengte van 3,74 m. aan één kant voorzien van een kastenwand met spiegeldeuren. Alle hiervoor vermelde ruimtes zijn voorzien van een visgraat gelegde PVC vloer. Ook links van de hal bevindt zich de ‘gasten badkamer’ voorzien van meubel met dubbele wasbak, een douche cabine, toilet, bidet en handdoeken radiator. De gastenslaapkamer is geheel opgetrokken uit witte ‘Interlübke’ kasten, heeft een donkere Wengé parketvloer, een matglazen schuifdeur en een schuifdeur die toegang tot het achterterras geeft. Aan het einde van de gang bevindt zich de ‘masterbedroom’ met een badkamer ‘en suite’, geheel met wit marmer betegeld en voorzien van ligbad, bidet, badkamermeubel met dubbele wastafels en handdoeken radiator. In de slaapkamer geeft een deur, met daarboven een airco, toegang tot het zijbalkon.
Het appartement is voorzien van elektrische rolluiken.

Onder het appartement bevindt zich de vierde kamer (16 m²), met 2 raampjes, deze heeft voor de helft ‘Interlübke’ kasten, verlichting, een eiken parket en is gedeeltelijk gestoffeerd.
Aansluitend hierop een toegangshalletje; een badkamer met toilet, fonteintje en wasmachine.
Daarnaast is er een bergruimte (18 m²) voorzien van vaste hang/legkasten en stellingen met wijnrekken.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
137 m2
Energielabel
C
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
1974

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan