Verkocht onder voorbehoud

Pelikaanstraat 54

Hilversum
€ 350.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer

Omschrijving

Liefhebbers van exclusief wonen hebben op dit moment de mogelijkheid om een droom werkelijkheid te laten worden. Het geheel geeft door de fraaie architectuur met boogconstructies een kathedraal-achtige indruk. Op dit appartement is de aantrekkelijke Koop Goedkoop Erfpacht regeling van toepassing die starters extra voordelen biedt op de huizenmarkt.

Op korte afstand van Hilversum C.S. en de uitvalswegen A1 en A27 is in de voormalige St. Josephkerk een uniek, zeer sfeervol appartement, op de tweede woonlaag gesitueerd, verdeeld over twee woonlagen te koop. De doordachte indeling, de sfeer en het moderne wooncomfort van dit in 1998 gerealiseerde project, resulteren in een wel zeer aantrekkelijke aanbieding. Totale woonoppervlakte. ca. 80 m², ruim voldoende parkeerruimte voor en naast de kerk.

Indeling: entree via de kerkpoorten naar centrale afgesloten hal met deurbelinstallatie, lift, lange gemeenschappelijke gang.

Appartement: hal met trapopgang naar de verdieping, garderobe, modern toilet met fonteintje, stook-/bergruimte. Lichte wooneetkamer met prachtige ronde hoge ramen. Moderne open keuken in hoekopstelling, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, quooker, koelkast en oven. De begane grond is voorzien van grenen vloerdelen.

1e Verdieping: overloop, badkamer met douchecabine, wastafel en radiator, wasruimte en royale slaapkamer met openslaande deuren naar het dakterras.

De woning heeft een ruime inpandige berging in de onderbouw van ca. 6 m².

Het appartement heeft een dakterras, maar u kunt ook gebruik maken van een ruime gemeenschappelijke, prachtig aangelegde binnentuin.

Algemeen:
– Wonen in Rijksmonument
– Koop Goedkoop erfpacht regeling van toepassing
– Zelfbewoningsplicht door koper
– Afgesloten entree met intercom systeem
– Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats
– Servicekosten ca. € 295,- per maand, inclusief voorschot stookkosten en warm water
– Gezonde en goed beheerde VvE
– Energielabel C
– Overdracht via één van de projectnotarissen: Notariaat Wijdemeren, Davina & Partners Notarissen of Van Hengstum & Stolp netwerk notarissen te Hilversum

Erfpacht – Koop Goedkoop regeling:
Dit appartement staat op erfpachtgrond, waarbij de “Koop Goedkoop” regeling van Dudok wonen van toepassing is. “Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij dit appartement bedraagt zonder korting € 188,42 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste kalenderjaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
80 m2
Bouwjaar
1938

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan