Noodweg 27

Hilversum
€ 1.750.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer

Omschrijving

Altijd al een eigen vrijstaande villa willen bouwen op een zeer royale kavel, in de natuur en toch dicht bij alle uitvalswegen en faciliteiten van ’t Gooi? Dan is dit een uitgelezen kans. Deze bouwkavel ligt op een unieke locatie, een perceel grond van ruim 15.000 m².

Grenzend aan het bos en vlakbij de hei, biedt de bouwkavel weids natuurschoon, rust, veiligheid, privacy en toch een centrale ligging. Het Loosdrechtse Bos, Hollandsche Rading en het watersportgebied Loosdrecht bevinden zich op een steenworp afstand. Voorzieningen zoals goede (internationale)scholen, winkelstraat de Gijsbrecht van Amstelstraat, de Hilversumsche Golf Club, de Hilversumsche Lawn Tennis Club zijn binnen een paar minuten bereikbaar. Amsterdam en Utrecht zijn in 20-30 autominuten bereikbaar.

De eigenaren hebben het perceel al jaren in eigendom en hebben nu besloten het te verkopen. De eigenaren hebben een bouwplan ingediend voor het realiseren van een vrijstaande villa. De gemeente Hilversum heeft reeds een bouwvergunning afgegeven. U kunt snel starten met de bouw, alleen dient u de juiste aannemer te vinden die het voor u kan realiseren.

De villa is getekend door Bureau LUX B.V. en heeft een totale GBO van ca. 331 m² (excl. 323 m² souterrain).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
15.265 m2
Woonoppervlakte
331 m2
Aantal slaapkamers
3

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan