Verkocht

Erfgooiersstraat 615

Hilversum
€ 250.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer

Omschrijving

Gezellig en goed onderhouden 3-kamerappartement met vaste trap naar de zolder. Vanuit de woonkamer heeft u fraai vrij uitzicht op het groen. Het appartement ligt aan de rand van Hilversum aan het Goois natuurreservaat “de Westerheide” en is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, NS-station, winkelcentrum en het Media Park. Het appartement is op de 3e en tevens bovenste verdieping gelegen (geen bovenburen).

Op dit appartement is de aantrekkelijke Koop Goedkoop Erfpacht regeling van toepassing die starters extra voordelen biedt op de huizenmarkt.

Indeling: entree, hal, toilet, woon-/eetkamer met inbouwkasten, slaapkamer, moderne keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, afwasmachine, koelkast en vriezer. In de keuken zit een vaste (provisie-)kast. Badkamer met douche en wastafel. Het zonnige balkon is zowel vanuit de woonkamer als keuken bereikbaar.

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar met slaapkamer, inloopkast, opstelling wasmachine, droger en c.v.-installatie. Omdat twee kleine dakramen zijn met een glasoppervlakte kleiner dan 0,5 m² behoort de zolderverdieping niet tot het woonoppervlakte, maar tot overig inpandige ruimte. De zolder voldoet wel aan de eisen voor leefruimte; voorzien van centrale verwarming en een nette laminaatvloer.

Separate berging met elektra in de onderbouw.

Algemeen:
– Koop Goedkoop erfpacht regeling van toepassing
– Zelfbewoningsplicht door koper
– Afgesloten entree met intercom systeem
– Eigen c.v.-installatie
– Servicekosten ca. € 64,12 per maand
– Gezonde en goed beheerde VvE
– Gelegen in rustige buurt aan rand van natuurgebied
– Overdracht via één van de projectnotarissen: Notariaat Wijdemeren, Davina & Partners Notarissen of Van Hengstum & Stolp netwerk notarissen te Hilversum

Erfpacht – Koop Goedkoop regeling:
Dit appartement staat op erfpachtgrond, waarbij de “Koop Goedkoop” regeling van Dudok wonen van toepassing is. “Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij dit appartement bedraagt zonder korting € 167,41 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste kalenderjaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
57 m2
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
1955

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan