Verkocht

Coehoornstraat 76D

Hilversum
€ 765.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer

Omschrijving

Nabij de charmante Coehoornstraat in Hilversum zijn vier moderne en eigentijdse woningen gecreëerd in een gebouw dat in de vorige eeuw dienst deed als een Lutherkapel. Het gebouw was een “Sleeping Beauty” en de huidige eigenaren hebben kosten noch moeite gespaard haar te laten ontwaken. Een uniek project, klaar voor de toekomst dus maximaal geïsoleerd, warmtepomp en een geweldig ENERGIELABEL A++!

Deze riante hoekwoning ligt in een kinderrijke buurt en is gelegen op steenworpafstand van bos en hei, leuke speeltuinen en winkelcentrum Seinhorst. Het gezellige centrum met NS-intercitystation, winkels, restaurants en terrassen is op fietsafstand. Via de kort aan te rijden snelwegen A1 en A27 bent u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

De indeling van hoekwoning D:

Begane grond:
U stapt via de entree aan de zijkant binnen in de ruime hal. Vanuit de hal komt u in een ruimte grenzend aan de achtertuin die op geheel eigen wijze kan worden ingedeeld bijvoorbeeld als keuken of zitkamer. Vanuit de hal naar links vindt u een toilet met fontein, technische ruimte en complete badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Op deze verdieping heeft u één ruime slaapkamer. De begane grond is net zoals het grootste deel van de woning voorzien van vloerverwarming en gestuukte wanden en heeft toegang, middels een grote schuifpui, tot een verrassend grote tuin. De tuin ligt goed op de zon. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u nog heerlijk van de namiddag en avondzon genieten op het gave dakterras.

Kelder:
De kelder is stahoog en maar liefst ca. 44 m2. Een gave, goed afgewerkte ruimte met eveneens gestuukte wanden en vloerverwarming. U kunt deze ruimte multifunctioneel indelen, denk aan een kantoor, pooltafel, thuisbioscoop of speelruimte voor de kinderen.

1ste verdieping:
Aangekomen op de 1ste verdieping loopt u binnen in een open ruimte met een geweldig uitzicht de Coehoornstraat in.
Er kan hier gekozen worden voor een luxe keuken met eiland van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde loopt u door op het dakterras. Ook deze verdieping heeft vloerverwarming.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping zijn nog twee slaapkamers, elk van mooi formaat. Daarnaast is er op deze verdieping een badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel. U vindt hier tevens een aparte wasruimte.

3e verdieping:
Op de derde verdieping in de kap is er nog een laatste kamer gecreëerd wat perfect dienst kan doen als kantoor of extra slaapkamer.

Unieke meerwerkopties:
Op dit moment zijn de vloer en keuken nog niet geplaatst in de woning. U kunt de afbouw en kwaliteit bewonderen in “modelwoning B”. Tevens heeft u de vrijheid binnen een stelpost van € 30.000,- een keuze te maken welke vloerafwerking en keukenuitvoering u wenst.

Derhalve zijn de stelposten.
– € 15.000,- hoogwaardige vloer
– € 15.000,- volledige en luxe inbouwkeuken

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 168 m²;
– (Ver)bouwjaar 2023;
– Energielabel A++;
– Alle binnenwanden zijn gestuukt en geschilderd;
– Verwarming warmtepomp;
– Project notaris Van Grafhorst;
– Kindvriendelijke buurt;
– Voor-, zij- en achtertuin;
– Dakterras met sedumdak;
– Natuur/heide op loopafstand.

Alle informatie met betrekking tot de advertentie is met zorg samengesteld. Sommige details zijn echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Let op, woning A, C en D zijn nog niet afgewerkt met vloer en keuken. Modelwoning B is volledig afgewerkt en te bewonderen bij elke bezichtiging. De exacte percelen worden later door het kadaster opgemeten en gesplitst. De opgegeven perceeloppervlaktes zijn derhalve zo goed mogelijk opgemeten maar indicatief.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
305 m2
Woonoppervlakte
178 m2
Energielabel
A++
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1976

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan