Verkocht

Catharina van Renneslaan 19

Hilversum
€ 1.295.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer
gallery-28
Bekijk meer
gallery-29
Bekijk meer
gallery-30
Bekijk meer
gallery-31
Bekijk meer
gallery-32
Bekijk meer

Omschrijving

Welkom bij deze zeer hoogwaardig en tot in het kleinste detail gerenoveerde geschakelde halfvrijstaande woning, met perfecte zonligging en fraai aangelegde omliggende tuin inclusief oprit en garage.
Gelegen op een fantastische locatie met vrij uitzicht over het park, in de fraaie villawijk “Trompenberg”.

ENTREE
De woning biedt toegang via verschillende entrees, maar de hoofdentree is gelegen direct aan de achterzijde, grenzend aan het tuingedeelte met wit grind, diverse perken en de eerder genoemde garage. Hier ontvangt het huis de bezoeker met een ruime hal die de diverse vertrekken ontsluit, een plavuizenvloer in beige opgetrokken, de meterkast, op maat gemaakte garderobe met bergkast, alsmede het gastentoilet. Het voor de jaren zeventig typerende en zo voor het huis kenmerkende trappenhuis is bij de renovatie in 2021 bewust behouden, omdat het perfect voorziet in de toegankelijkheid en de openheid van het huis.

WONEN
Aan de voorzijde bevinden zich feitelijk drie vertrekken, elk in open verbinding staand met elkaar. Er is de lichte en knusse woonkamer met dichte houthaard (Dik Geurts), een zijruimte om heerlijk afgezonderd een boek te kunnen lezen, als game-room of als studeerhoek te gebruiken. Terwijl een aantal treden lager nóg weer een leefgedeelte aanwezig is om t.v. te kijken of te genieten van het uitzicht op de tuin en waarbij het zonlicht de hele dag vrij spel heeft.

KOKEN
In open verbinding met het eerste leefgedeelte is de half open keuken met eethoek en tweede entree. Hier komen gasten en vrienden vrij binnenlopen om gezellig mee te eten of te borrelen.
De keuken is niet veranderd bij de renovatie in 2021 omdat deze qua lay-out en afwerking prima aansluit bij de moderne wooneisen en qua inbouwapparatuur geheel volledig is. Zo wordt er onder andere elektrisch gekookt met een ingebouwde afzuiging in de kookplaat.

SLAPEN
Dit huis is méér dan een gezinshuis niet alleen door de gezellige en diverse woonfuncties, maar juist ook door de aanwezigheid van maar liefst 4 slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en riante kastenwand. De eerste verdieping biedt vervolgens nog eens twee slaapkamers, waarvan de grootste eveneens een ruime kastenwand heeft. Tenslotte nog een ruime slaapkamer in de kapverdieping, uitkijkend over het Nimrodpark

ME-TIME
Op de begane grond is de ruimste badkamer gesitueerd, voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en tweede w.c. Een tweede badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, eveneens een douche bevattend. Ook hier een tweede w.c. Alles in neutrale witte tegelzetting uitgevoerd, wat bijdraagt aan het lichte karakter van het huis.

MEE NAAR BUITEN
Groen, groen, groen! Vogels en vrij uitzicht….een park voor je huis en maar liefst twee bossen op enkele stappen verwijderd (Coversbos en Spanderswoud). De perfect onderhouden tuin is niet alleen gebruiksvriendelijk maar geeft absolute privacy en er is altijd wel een plek waar je in de zon of schaduw kunt zitten.
Het wijdse uitzicht wat de woning biedt vanuit de voorzijde op het park geeft een gevoel van absolute vrijheid en staat voor volop Genieten met de G van Groen. De tuin is afgezet met een net hekwerk voorzien van elektrisch bedienbare hekwerken. In de achtertuin is ruimte voor meerdere auto’s inclusief garage.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
1.002 m2
Woonoppervlakte
171 m2
Energielabel
B
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1976

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan