Verkocht

Ruysstraat 31

Bussum
€ 385.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer

Omschrijving

In Bussum-Zuid op een steenworp afstand van de Bussummerheide gunstig gelegen HOEKWONING met vier (4) slaapkamers, woonkamer met open keukenruimte, achtertuin (AVONDZON) met berging en ruime zijtuin (MIDDAGZON).

WOONPROGRAMMA

Begane grond:
Op de begane grond is optisch ruimte gecreëerd d.m.v. een open keukenopstelling zonder dat dit ten koste gaat van de woonkamer. De zijtuin laat eventueel ruimte voor latere uitbreiding van de woonruimte op de begane grond.

Eerste verdieping:
Op de eerste (1e) verdieping bevinden zich drie (3) in grootte variërende slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer ruime afmetingen bezit. Meerdere kamers beschikken over vaste kastruimte. Tevens is een kleine douchekamer aanwezig met Terrazzo vloer en wastafelmeubel. Het woonhuis is door de jaren heen op onderdelen gemoderniseerd maar heeft op een aantal punten nog onderhoud en herstelwerk nodig. Grote meerwaarde is de recent geplaatste dakopbouw en leuke hoekligging.

Tweede verdieping:
Door middel van een recente nokverhoging is een volwaardige zolderkamer gecreëerd die tevens geschikt is als vierde (4e) slaapkamer. Het woonhuis beschikt daarmee over twee (2) ruime slaapkamers en twee (2) kleinere maar eveneens bruikbare (kinder-) slaapkamers.

LOCATIE
De woning is in een rustige kindvriendelijke straat gelegen. In de directe omgeving van een kinderspeelplaats in het nabijgelegen hofje. NS Station Bussum-Zuid bevindt zich op slechts 10 min. lopen, het aanloopgebied naar het centrum van Bussum op 10 fiets minuten. Zeer goede aansluiting op de A1/A27 in de richtingen Amsterdam / Amersfoort en Utrecht.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
– Leuke hoekligging met extra zijtuin;
– Woonvertrek met open keukenopstelling;
– Vier (4) slaapkamers, waarvan twee (2) van ruime afmetingen vanwege nokverhoging;
– Voldoende bergruimte (o.a. buitenberging);
– Leuke woonstraat vlakbij alle voorzieningen;
– Gebruiksoppervlakte wonen: 76 m²;
– Externe bergruimte (buitenberging): 7 m²;
– Volledig v.v. dubbele beglazing.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
180 m2
Woonoppervlakte
76 m2
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
1948

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan