Verkocht

Cornelia de Langelaan 10

Bussum
€ 300.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer

Omschrijving

Dit goed ingedeelde en verzorgde VIER- (4) KAMER APPARTEMENT is gelegen op de eerste woonlaag (verhoogde parterre) van appartementengebouw “Parkflat Ooster-Engh”. Het gebouw is goed onderhouden en voorzien van een gesloten portiek met intercom-/en liftinstallatie!

BERGING EN PARKEREN
In de onderbouw van het complex is een bovengemiddeld ruime berging aanwezig. De berging staat in verbinding met de centrale hal en wordt zonder hoogteverschillen via de hal ontsloten op het achtergelegen parkeerterrein van de VvE. Ideaal voor diegenen die de fiets regelmatig gebruiken!

Het achtergelegen parkeerterrein biedt ruimte aan de bewoners voor parkeren op eigen terrein. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van het complex. Vanaf de gemeenschappelijke parkeerplaats bereikt men met de lift de woonetages.

LIGGING
Het appartement ligt in een rustige woonomgeving met op loopafstand wijkwinkelcentrum Koekoeklaan, (basis)scholen, NS-station, uitvalswegen en de Bussummerheide.

WOONPROGRAMMA
Entree, meterkast, tochtportaal, hal, toilet, dichte keuken met gemoderniseerde keukeninrichting voorzien van diverse apparatuur, garderobe en vanuit de hal toegang tot de woonkamer, middels dubbele deuren in verbinding naar slaapkamer en balkon. Deze slaapkamer staat tevens in directe verbinding met de badkamer die overigens ook vanuit de hal bereikt kan worden. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor een wasmachine. Aan de voorzijde eveneens vanuit de hal bereikbaar een tweede (2e) en derde (3) slaapkamer.

In zowel de woonkamer als de aangrenzende slaapkamer is een zeer praktische (oorspronkelijke) vaste kastenwand aanwezig.

BUITEN
Tot het appartement behoort een balkon dat grenst aan de zeer verzorgde gemeenschappelijke tuin aan de voorzijde van het complex. Het ruim aanwezige groen met hagen geven het complex een vriendelijke uitstraling.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
• Compleet woonprogramma met drie (3) (slaap-) kamers;
• Per lift bereikbaar (ook vanuit de berging en het achtergelegen parkeerterrein);
• Ruime hal met garderobe en veel kastruimte;
• Bovengemiddeld ruime berging;
• Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
• Prettige ligging in groene setting;
• Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren;
• Voorzien van centrale verwarming (blokverwarming);
• Gebruiksoppervlakte wonen 81 m²;
• Gebouwgebonden buitenruimte (balkon) 5 m²;
• Externe bergruimte 6 m²;
• Energielabel F.

VVE BIJDRAGE
De VvE bijdrage is thans € 232,45 inclusief waterverbruik, opstalverzekering, tuinonderhoud, schoonmaakkosten voor algemene ruimtes en reservering groot onderhoud. Het voorschot verwarming bedraagt thans € 33,55 per maand.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
81 m2
Energielabel
F
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1968

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan