Cereslaan 59

Bussum
€ 449.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer

Omschrijving

UITGEBOUWDE LEEFRUIMTE – VRIJSTAAND BIJGEBOUW – RUIME GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

In het Oudere dorp van Bussum gelegen UITGEBOUWDE HOEKWONING met drie (3) slaapkamers, uitgebouwde woon-/keukenruimte, achterplaats en MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW.

Vanwege latere vergroting aan de achterzijde van het woonhuis is de leefruimte op beide woonlagen aanzienlijk toegenomen. Op de begane grond is hierdoor ruimte gecreëerd voor een ruime keukenopstelling zonder dat dit ten koste gaat van de woonkamer. Op de verdieping is een nieuwe indeling gemaakt met drie (3) goede slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer zeer ruime afmetingen heeft en de tweede (2e) en derde (3e) slaapkamer eveneens bruikbare afmetingen hebben. Op deze woonlaag is tevens een badkamer aanwezig met hoekbad, wastafelmeubel en toilet.

Het woonhuis is enkele jaren geleden grotendeels gerenoveerd maar heeft op enkele onderdelen, met name buiten, nog onderhoud en herstelwerk nodig.

Een mooie kans en tevens een unieke gelegenheid voor de handige koper die op zoek is naar extra vierkante meters en ruime gebruiksmogelijkheden!

INDELING WOONHUIS
Begane grond:
Entree, tochtportaal, trapkast, toegang tot woonkamer, verbinding naar open keuken aan de achterzijde van het woonvertrek, achterportaal met toilet en toegang tot de buitenruimte.
Vanuit het woonvertrek tevens toegang tot sta-hoge kelder.

Eerste verdieping:
Overloop, drie (3) slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer over de volle breedte aan de achterzijde van het woonhuis, badkamer met hoekbad, wastafelmeubel en toilet.

INDELING BIJGEBOUW
Direct achter het woonhuis, bereikbaar via de tussengelegen achterom naar de buren, bevindt zich de toegang tot het bijgebouw. Het bijgebouw is ingedeeld met een grote open ruimte aan de voorzijde en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting. Aan de achterzijde is een scheiding gemaakt voor opslag of kantoorgebruik. Aan de voorzijde is een grote elektrische garagedeur aanwezig waardoor de ruimte ook als semi-buitenruimte gebruikt kan worden.
Naast de hoofdingang van het bijgebouw is nog een gescheiden wasruimte aanwezig. Hier bevindt zich tevens de CV ketel. Het bijgebouw is hierdoor eveneens verwarmd.

LOCATIE
De woning is zeer centraal gelegen. NS station Bussum-zuid bevindt zich op slechts 10 min. lopen, het aanloopgebied naar het centrum van Bussum op slechts enkele minuten. Zeer goede aansluiting op de A1/A27 in de richtingen Amsterdam/Utrecht.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
– Ruim woonvertrek met open keuken;
– Veel daglicht middels zijramen in de gevel;
– Ruime keukenopstelling;
– Drie (3) slaapkamers van goede afmetingen;
– Voldoende bergruimte (bijgebouw en kelder);
– Leuke woonstraat vlakbij alle voorzieningen;
– Gebruiksoppervlakte wonen: 86 m²;
– Overige inpandige ruimte (kelder): 7 m²;
– Externe bergruimte (bijgebouw): 59 m²;
– Volledig v.v. dubbele beglazing.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
170 m2
Woonoppervlakte
86 m2
Energielabel
E
Aantal slaapkamers
3

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan