Over onsOmdat makelen onlosmakelijk in onze natuur zit, is onze band met onze relaties persoonlijk en duurzaam. Geen wonder dus dat Kappelle vaak spontaan wordt aanbevolen. En omdat wij nu eenmaal geboren en getogen zijn in ’t Gooi hebben wij vanzelfsprekend de nodige expertise in huis van onze prachtig groene habitat. Net als parate kennis als het om de harde feiten en lokale wetgeving gaat.

Door over de grenzen van de dag heen te kijken, zijn wij in staat onverwachte ontwikkelingen in een overzichtelijk en glashelder kader te plaatsen. Dat geeft een gerust gevoel in de dynamiek van vraag en aanbod. Maar onze ervaring heeft ons vooral geleerd dat een ècht succesvolle dienstverlening altijd begint met eerst goed naar u te luisteren. We laten ons dan ook graag voor een vrijblijvend gesprek uitnodigen!

 

Waar vindt u Kappelle in ’t Gooi?

BussumOns Bussumse kantoor wordt gerund door onze ervaren en zeer gemotiveerde makelaars Leon Hengeveld (links) en Michel Visser (rechts). Zij worden daarbij dagelijks toegewijd terzijde gestaan door Daphne Lalmy (midden) en Kim Oude Reimer. U vindt het Kappelle kantoor in hartje Bussum, aan de Huizerweg 3A. Telefonisch bereikbaar op 035  692 07 40 en per e-mail op bussum@kappelle.nl.
 

LarenOns kantoor in Laren bevindt zich eveneens in het centrum, aan het Zevenend op –hoe kan het ook anders- nummer 7. In hetzelfde pand waar eerder Kruyff Makelaars was gehuisvest. Aan het roer van onze Larense Kappelle vestiging staat Björn Berendsen (midden), altijd uitermate goed gedocumenteerd over alle vastgoed aangelegenheden in de driehoek Laren, Blaricum en Eemnes. Hij wordt daarbij geassisteerd door Marjet Berendsen-Dikken (rechts van hem), Linda Klaver (links van hem) en Pommelien van Balen. Onze Larense vestiging is maandag tot en met zaterdag per telefoon bereikbaar op 035 – 531 17 74 en 24/7 op het e-mail adres van Kappelle Laren: laren@kappelle.nl.
 

LoosdrechtIn het hart van de enige winkelstraat van Loosdrecht, op het adres Nootweg 35, vindt u ons Loosdrechtse kantoor dat sinds jaar en dag met verve wordt bestierd door Rob Allessie (links). Als geen ander is hij bekend met het reilen en zeilen van het vraag- en aanbodmechanisme in de Vechtstreek en Wijde Meren. (rechts: Sander van Vliet, is hier niet meer werkzaam). Jade de Kip, onze office manager staat u graag te woord. Telefonisch zijn zij bereikbaar op 035 – 582 76 11 en per e-mail op loosdrecht@kappelle.nl.
 

HilversumOnze eerste en oudste vestiging vindt u middenin het kloppende makelaarshart van Hilversum. Aan de ’s-Gravelandseweg op nummer 31 bevindt zich ons altijd levendige kantoor dat al ruim 30 jaar enthousiast geleid wordt door onze vakbekwame naamgever Hendrik Jan Kappelle (zittend midden). U kunt daar eveneens de ervaren makelaar Niek Hosman (staand links) of vastgoedbeheerder Karel Boek (rechts zittend) aantreffen. Of u wordt deskundig te woord gestaan door de energieke woningmarktexpert Hetty Tijhuis (staand tweede van rechts) of onze charmante bouwkundige Jacqueline Spronk (staand tweede van links). Martine van Steenveldt (zittend links - is hier niet meer werkzaam). Kristel Jaartsveld en Fleur Minjon, onze office managers geven u een warme ontvangst en Annette ten Herkel (zittend rechts) zorgt ervoor dat alles wat het team doet, ook correct in de boeken komt. Kappelle Hilversum is telefonisch bereikbaar op 035- 628 44 44 en per e-mail op hilversum@kappelle.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring