Hoefloo Appartementen 20D - 4

Laren
€ 2.135.000,-
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer

Omschrijving

Appartement 4 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de eerste verdieping aan de oostzijde van het gebouw met een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain.

Uw appartement is gesitueerd in een prachtige groene woonomgeving aan de rand van het centrum van het gezellige Laren. In de luwte met veel privacy en uitzicht op veel groen, maar toch op loopafstand van alle voorzieningen.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift of via het fraaie trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnentreedt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder luchtbehandeling met individuele koeling en vloerverwarming, uiteraard met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt.

Wij hebben alvast voor u een mogelijke indeling gemaakt. Uiteraard bent u vrij om de indeling volledig aan te passen aan uw wensen. Mochten uw woonwensen anders zijn dan de door ons voorgestelde indeling, dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement te voorzien van een passende indeling op basis van uw specifieke wensen. De eerste twee uren voor een advies zijn een kosteloze service die wij u graag bieden.

Kenmerken

Perceeloppervlakte
7.751 m2
Woonoppervlakte
237 m2
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
2023