Verkocht

Type A - 4

Hollandsche Rading
€ 630.000,-
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer

Omschrijving

Er zijn in Hollands Groen vijf rijwoningen, onder te verdelen in vier typen: de hoekwoning rechts (A5), de hoekwoning links (A1), de tussenwoning (A3 en A4) en de tussenwoning met tuitgevel (A2). De plattegronden van de woningen komen grotendeels overeen. De hoek- en tussenwoningen hebben een royaal woonoppervlak van bijna 157 m².

Indeling: entree, hal met toilet, ruime en lichte woonkamer. De halve uitbouw aan de achterzijde van de woning heeft grote raampartijen, waardoor veel daglicht de kamer in komt. De tuin en berging zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. Door de hoekopstelling van de keuken, aan de voorzijde van de woning, heeft u de ruimte om een heerlijke woonkeuken te creëren. De keuken kan door u worden uitgezocht bij een geselecteerde showroom. Hiervoor is een stelpost opgenomen in de koopsom.

1e Verdieping: drie slaapkamers, waarvan de grootste kamer woning-breed is. De badkamer is ingericht met materialen van hoge kwaliteit. De afwerking van de badkamer en het sanitair kan worden uitgezocht in de showroom van de leverancier. Binnen de koopsom is hiervoor een stelpost opgenomen.

2e Verdieping: Via vaste trap naar verrassend ruime zolder met diverse inrichtingsmogelijkheden: de overloop is bijvoorbeeld te gebruiken als werkplek of strijkkamer, grote onbenoemde ruimte met dakkapel. Deze ruimte is goed te benutten als studeer- of logeerkamer. In de technische ruimte
vindt u de aansluiting voor de wasmachine en droger en zijn de warmtepomp en ventilatie-unit met warmte terug winsysteem opgesteld.

Kenmerken

Type woning
Tussenwoning
Woonoppervlakte
157 m2
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
2021