Verkocht

Oude Doelen - 5L

Hilversum
€ 265.000,-
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer

Omschrijving

VERKOOPOCHTEND WOENSDAG 7 JUNI A.S. BIJ RESTAURANT VYR (GROEST 21, HILVERSUM) VAN 10:00 – 12:00.

Comfortabel en energiezuinig wonen in het gezellige en veelzijdige centrum van Hilversum? Dit is je kans! 13 appartementen in het hart van het centrum vanaf € 250.000,- v.o.n.

Dat kan in één van de dertien appartementen in het project “Center Apartments”. De woningen liggen midden in het centrum aan de hoofdwinkelstraat van Hilversum, op steenworp afstand van het centraal station en talloze terrassen, food hall Mout, restaurants en winkels. Een heerlijke en duurzame plek om te wonen in het centrum met een gezamenlijk te gebruiken dakterras.
De woningen worden verwarmd middels een elektrische c.v. ketel per woning en zijn daarmee gas-loos voorbereid op de toekomst. De woningen worden op een hoogwaardig afwerkingsniveau opgeleverd waarbij er tal van uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Meer informatie over de woningen in het project kunt u opvragen via ons kantoor of www.centerapartments.nl.

Wonen in Hilversum
Met bijna 90.000 inwoners is Hilversum een middelgrote gemeente met een uitstekend voorzieningenniveau. Naast het bekend staan als mediastad heeft Hilversum veel meer te bieden. Centraal gelegen, uitgestrekte bossen, landgoederen, waterrecreatie, een vliegveld, golfbanen en drie NS-stations. Hilversum is ook een stad van architectuur met veel gemeentelijke- en rijksmonumenten. Het beroemde stadhuis van Dudok en de gebouwen van diverse omroepen zijn stijliconen. Het museum Beeld en Geluid is een landmark komend vanuit Bussum. Hilversum duidt zichzelf dan ook graag aan als ‘villadorp’ en als ‘tuinstad’. Er zijn diverse bijzondere wijken (villaparken) ontworpen door landschapsarchitecten als Copijn, Schulz, Springer en Zocher.

Centraal gelegen Vanwege de verschillende uitvalswegen waarmee Hilversum is omringd, biedt het een geweldige centrale ligging. Het openbaar vervoer heeft een goede aansluiting met Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Voorzieningen
Op het gebied van natuur heeft Hilversum veel te bieden. Wandel over de prachtige heidevelden of ga hardlopen in de bossen. Voor de watersport zijn er bij het Naardermeer, IJsselmeer en de Loosdrechtse plassen uitstekende recreatiemogelijkheden. Naast de prachtige natuur heeft Hilversum een bruisend centrum met talloze winkels, eetgelegenheden, foodhall en de grootste bioscoop van ’t Gooi.

Kenmerken

Woonoppervlakte
41 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2024