Makelaar Laren

Wonen in een van de oudste dorpen in ’t Gooi, Laren, betekent leven in een ambiance van rust en ruimte. Vrijstaande woningen, luxe hoek- en tussenwoningen en helft-van-dubbelwoonhuizen in de buurt van een sfeervolle dorpskern, charmante lanen en een bosrijk gebied. Kappelle Onroerend Goed is sinds 1966 een begrip in ’t Gooi en staat u als makelaar met veel genoegen bij in de zoektocht naar de perfecte authentieke woning, ideale koper óf beide. We staan voor u klaar als u toe bent aan de volgende stap in uw leven.

Woning kopen Woning verkopen
 

Snel uw huis verkopen in Laren

U heeft een woonhuis in Laren of omgeving dat u wenst te verkopen. Kappelle Laren zorgt er met een no-nonsense aanpak voor dat er snel een nieuwe bewoner voor uw woning is. En dat tegen een eerlijke verkoopprijs: we geven onze vakkundige visie en luisteren naar uw wensen met betrekking tot de verkoopprijs. Een woning staat bij ons gemiddeld 10 dagen korter in de verkoop dan bij onze collega-makelaars met een gemiddeld marginaal verschil van 3% tussen de vraag- en verkoopprijs.
 

Een woning verkopen bij Kappelle Laren

We slaan graag de handen ineen om met u tot een zo snel en optimaal mogelijke verkoop te komen. Bij Kappelle Laren profiteert u van:

  • Professionele fotoreportage om uw woning in een goed daglicht te zetten
  • Volledige documentatiemap waarin we de bijzondere aspecten van de woning benoemen
  • Kans-voor-een-kenniskaart: een op maat gemaakte kaart waarmee we uw buurtbewoners de primeur geven van de verkoop van uw woning
  • Diverse advertentiemogelijkheden, zoals in de Gooische Tam Tam, Exclusief wonen en op Funda.nl
  • Persoonlijke communicatie en aandacht: u heeft regelmatig contact met uw persoonlijke makelaar, we zijn altijd bereikbaar voor u
  • Een rijkgevulde zoekportefeuille in en rondom het dorp
  • Een groot landelijk netwerk

Wilt u uw woning in Laren, Eemnes of Blaricum verkopen? Neem gerust contact op of loop eens binnen bij ons kantoor.

Bel 035 531 1774 Kom langs op ons kantoor
 

Huis kopen in Laren

Bent u toe aan een volgende stap en zoekt u een nieuwe woning in Laren? De aankoopmakelaars van Kappelle zijn volledig op de hoogte van de huidige woningmarkt en hebben beschikking over een database met alle (exclusieve) woningen van ’t Gooi. Bespreek uw wensen met ons en wij gaan in samenspraak met u meteen op zoek naar uw droomwoning. Door ons brede netwerk kunnen we goed inspelen op uw wensen en hebben we snel inzicht in de woningen die in de verkoop komen.

Bekijk direct het aanbod

Hieronder bekijkt u het actuele aanbod woningen in Laren, maar neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met een gerichte zoektocht.

Naar ons aanbod

Ons team in Laren

Vanuit ons kantoor aan Zevenend 7, in het historische centrum, werken we met vier gedreven en ervaren medewerkers om de woningmarkt voor u een stukje mooier te maken. Aan het roer van Kappelle Laren staat Björn Berendsen, die samen met Marjet Berendsen-Dikken, Linda Klaver en Pommelien van Balen de markt in Laren, Blaricum en Eemnes bedient. We zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op 035 531 1774 en 24/7 via de mail: laren@kappelle.nl.

Björn Berendsen

T. (06) 53 99 24 86
E. Bjorn@kappelle.nl

Marjet Dikken

T. (06) 31 97 28 76
E. Marjet@kappelle.nl

Linda Klaver

T. (06) 27 43 60 95
E. Linda@kappelle.nl

Pommelien Van Balen

T. (035) 531 1774
E. Pommelien@kappelle.nl

Govert Kerpestein

T. (035) 531 1774
E. Laren@kappelle.nl

Bob Berendsen

T. (035) 531 1774
E. Bob@kappelle.nl

Thijs Koenders

T. (06) 12 37 49 98
E. Thijs@kappelle.nl

Ervaringen van onze klanten

Marjet Dikken is een toppertje. Ik ken haar inmiddels in hoedanigheid van koper en verkoper en in beide situaties was ik zeer tevreden over haar deskundige en vriendelijke optreden. Ze let goed op je wensen, gaat mee op het juiste ogenblik, maar blijft wel leider van het proces. En bij dit alles beschikt ze over de nodige dosis humor. Ook het samenwerken met Linda en Thijs verliep uitstekend. Hartelijk dank team Kappelle Laren!
Alles super snel en perfect in order verlopen, hele prettige samenwerking, hartelijk dank Linda!

Bekijk meer ervaringen

Neem contact op met makelaar Laren

De deur van ons kantoor aan Zevenend 7 in Laren staat altijd voor u open, maar u kunt ons ook bereiken op 035 531 1774 of via laren@kappelle.nl.

Contactgegevens en adres

Kappelle Onroerend Goed Laren
Zevenend 7
1251 RK Laren NH

T. (035) 531 1774
E. laren@kappelle.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag: gesloten

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring