Nieuweweg 11b

Laren
€ 98.500,- p.j.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer

Omschrijving

Deze luxueuze en ruime winkel bevindt zich op een bruisende A1-locatie aan de Nieuweweg in het welvarende verzorgingsgebied, gelegen in Laren. De ruimte is zeer hoogwaardig afgewerkt, met een indrukwekkende hoogte van meer dan 5 meter bij de entree en aan de achterzijde. Omringd door prominente publiekstrekkers zoals Blokker, Kruidvat, Pauw, Scotch & Soda, Marc Cain, House of Poems en Singer. Dankzij de strategische ligging geniet de winkel van een hoge attentiewaarde en een gegarandeerde passantenstroom. Gratis parkeren is mogelijk dankzij een blauwe zone.

Vloeroppervlak
Een NEN 2580 meetrapport van het complex is beschikbaar. De winkelruimte bestaat uit circa 181 m² op de begane grond inclusief een toilet en circa 30 m² voor opslag, een pantry en een toilet op de eerste verdieping. Bovendien beschikt de winkelruimte over een tuin aan de achterzijde, die een extra dimensie geeft aan de winkelervaring.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt “as is” verhuurd, inclusief de volgende voorzieningen: winkelpui, pantry, toiletten, wandafwerking en vloerafwerking. Verlichting, geluidssysteem en overige zaken in overleg.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar in de directe omgeving, waarbij gratis parkeren (2 uur) mogelijk is in de nabijgelegen parkeervakken en op straatniveau binnen de blauwe zone.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 98.500,- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling geschiedt per kwartaal vooruit.

Servicekosten
Huurder dient verantwoordelijk te zijn voor meters betreffende gas, elektra en water, en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden, kan per direct.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van zes (6) maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met de BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de huurprijs geïndexeerd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal niet dalen.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Laren geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor detailhandel en dienstverlening. Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Energielabel
Het object heeft energielabel A.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Huurprijs
€ 98.500,- p.j.
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aanvaarding
In overleg
Perceeloppervlakte
751 m2
Aantal lagen
2
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan