Havenstraat 76d

Huizen
€ 615.000,- v.o.n.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer

Omschrijving

NOG ENKELE BESCHIKBAAR!

Aan de Havenstraat in Huizen komt District H, een prachtig plan dat ondernemers de kans biedt op een perfect bereikbare locatie midden in het land te ondernemen.

District H onderscheidt zicht door het hoogwaardige en duurzame ontwerp. De architect liet zich hiervoor inspireren door de stoere panden in de directe omgeving waardoor u het industriële karakter van de plek in het ontwerp terugziet.

District H is stoer en stijlvol en biedt u alle vrijheid op het gebied van indeling en afwerking. Dit is de plek waar u uw ondernemersdromen kunt waarmaken.

District H bestaat uit 45 bedrijfsunits, verdeeld over drie gebouwen. Rond de gebouwen is volop parkeergelegenheid.

Unit 76 d (type 2) kent een vloeroppervlakte ter grootte van circa 366 m², verdeeld over circa 183 m² op de begane grond en circa 183 m² op de verdieping. Via een overheaddeur van circa 4×3 meter is de ruimte op de begane grond goed bereikbaar voor een (kleine) vrachtwagen en transportbus.

Deze businessunit is (nagenoeg) vrij indeelbaar. Door de ligging, direct achter de kopunits is deze businessunit zeker niet tweederangs te noemen. De uitstraling van de businessunit worden gekenmerkt door een robuuste betonuitstraling met een subtiele knipoog naar het industriële verleden. Met een gebouwhoogte van circa 8,5 meter is deze businessunit multifunctioneel te noemen.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein ’t Plaveen is gelegen in Huizen en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1 of A27. Vanaf District H rijdt u in 8 minuten naar een van beide snelwegen. Concreet: Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. Huizen heeft geen treinstation, maar wel een goed busnetwerk. De bus stopt om de hoek van District H.

Afwerking van de businessunit:
Casco opgeleverd, alle vrijheid.
De businessunit wordt casco afgewerkt waarbij de bijgevoegde technische omschrijving meer duidelijkheid verschaft over de voorzieningen die verder nog worden aangebracht.

Koopsom:
€ 615.000,- v.o.n. exclusief BTW.
Inclusief 5 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan:
Bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen is een zeer aantrekkelijke vestigingslocatie voor een brede groep ondernemers.
Volgens het bestemmingsplan is op deze locatie een bedrijf mogelijk tot categorie 3.1

Mandeligheid buitenterrein:
Om de kwaliteit en waardeontwikkeling van de bedrijfsruimten ook in de toekomst te borgen is er voor gekozen om het buitenterrein in mandeligheid uit te geven. Vanaf oplevering wordt het beheer uitgevoerd door Beheersvereniging District H.

Gunning:
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Koopprijs
€ 615.000,- v.o.n.
Servicekosten
Aanvaarding
In overleg
Bouwjaar
2024
Totale vloeroppervlakte
183 m2
Perceeloppervlakte
183 m2
Aantal lagen
2
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan