Verkocht

Koninginneweg 4

Hilversum
€ 995.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer

Omschrijving

Op prachtige locatie, op steenworp afstand van het imposante raadhuis van Hilversum alsmede het Dudokpark bieden wij een in 1900 gebouwde en in 1998 volledig gerenoveerde, representatieve kantoorvilla aan met een b.v.o. van totaal circa 817 m². Tevens uitstekende parkeervoorzieningen op eigen terrein (circa 12). De begane grond en verdieping hebben een eigen opgang.

METRAGE
De kantoorvilla omvat ca. 817 m² b.v.o., welke als volgt is verdeeld:
– Kelder ca. 55 m²
– Begane grond ca. 475 m²
– 1e verdieping ca. 158 m²
– 2e verdieping ca. 129 m²

Van dit kantoor is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

BEREIKBAARHEID / LOCATIE
De Koninginneweg is een fraaie lommerrijke weg in het centrum van Hilversum, nabij Gemeentehuis. In de directe omgeving zijn diverse kantoorvilla’s in gebruik bij verschillende branches, w.o. zakelijke dienstverlening en media. Nabij het gezellige centrum van Hilversum en het NS-station. Tevens zijn diverse busverbindingen op loopafstand van het object, o.a. richting Hilversum NS Centraal.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorvilla is in 1998 verbouwd en gemoderniseerd en zal onder meer met de navolgende voorzieningen worden opgeleverd:
• Alarminstallatie;
• Vloerbedekking;
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• Databekabeling;
• Telefoonbekabeling*;
• Wandafwerking;
• Toiletgroepen;
• Isolerende beglazing;
• Rollendarchief;
• Serverruimte b.g. + gebruik patchkast;
• Airconditioning (buiten werking gesteld).

Het uitgangspunt van deze transactie is een koop en levering ‘’as-is-where-is’’.

PARKEREN
Circa 12 auto’s op eigen terrein.

BESTEMMING / GEBRUIK
Het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Noordwestelijk Villagebied’ kent aan het gebouw de bestemming ‘Kantoordoeleinden (K)’ toe.
Het pand is gelegen in beschermd stadsgezicht Noordwestelijk Villagebied

KADASTER
Gemeente Hilversum, sectie N, nummer 5068, groot 844 m².

VRAAGPRIJS
€ 995.000,– k.k.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

OMZETBELASTING
Op de koopsom is geen BTW van toepassing.

AANVAARDING
In de huidige staat, ‘’as is, where is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

ENERGIELABEL
B, geldig tot 22-10-2027.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

KOOPOVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed. Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Servicekosten
Aanvaarding
In overleg
Perceeloppervlakte
844 m2
Aantal lagen
3
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan