Verhuurd

Kapelstraat 5

Bussum
€ 1.095,- p.m.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer

Omschrijving

Vanaf heden beschikbaar op ABSOLUTE TOP LOCATIE in het centrum van Bussum deze REPRESENTATIEVE WINKEL/KANTOORRUIMTE van ca 47m2 met kelder , het pand is UNIEK gelegen in de gezellige Kapelstraat op steenworp afstand van het wilhelminaplantsoen met z’n fraaie fontein en waar voldoende parkeergelegenheid is en op donderdag de markt wordt gehouden, een snelle beslisser pakt deze unieke kans!

OPPERVLAKTE
Totaal geschatte verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 47 m² inclusief kelder.

BESTEMMING
De bestemming van dit object betreft ‘gemengde doeleinden’, te gebruiken zowel als winkel en t.b.v. dienstverlening is mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal worden opgeleverd, inclusief eigen gas c.v. ketel met vloerverwarming, aansluitingen voor pantry, modern toilet, strakke wanden/plafonds en kale vloer.

PARKEREN
Er zijn diverse betaalde parkeervoorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.095,- per maand, exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 2 (twee) maanden huurprijs.

SERVICEKOSTEN
Geen leveringen en diensten door verhuurder. Huurder dient zelf zorg dragen voor de levering van energie en communicatieve diensten.

HUURPERIODE
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

AANVAARDING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding op de gevel van het gehuurde aan te brengen.

Opgegeven meters zijn indicatief, het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Gunning eigenaar voorbehouden.

Kenmerken

Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Huurprijs
€ 1.095,- p.m.
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aanvaarding
In overleg
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan