Terug naar de resultaten
Te koop
Vredelaan 9 in Laren 1251 GC

Vredelaan 9

1251 GC Laren
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Omschrijving

Op unieke locatie, midden tussen de prachtige omliggende villa's, het groen en op loopafstand van de dorpskern van Laren, bieden wij 1 bouwkavel te koop aan van circa 1.800 m2, eventueel is ook het gehele perceel van 3.700 m2 beschikbaar (uiteraard niet tegen dezelfde koopsom). De unieke bouwvlek heeft de mogelijkheid om te bouwen tot een nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op unieke locatie, midden tussen de prachtige omliggende villa's, het groen en op loopafstand van de dorpskern van Laren, bieden wij 1 bouwkavel te koop aan van circa 1.800 m2, eventueel is ook het gehele perceel van 3.700 m2 beschikbaar (uiteraard niet tegen dezelfde koopsom). De unieke bouwvlek heeft de mogelijkheid om te bouwen tot een nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 6 meter. Het ontwerp, de bouwstijlen en de dakconstructie van de vrijstaande villa's is, met uitzondering van enkele bestemmingsplanregels, vrij voor keuze van de kopers. De gezellige dorpskern van Laren typeert zich door een diversiteit aan winkels, kleinere boutiques en uiteraard gezellige restaurants. Laren is mede door de centrale ligging een erg gewilde plek in Nederland, waarbij grote steden zoals Amsterdam als Utrecht binnen 30 minuten te bereikbaar zijn.

RANDVOORWAARDEN
U kunt bij ons het betreffende bestemmingsplan en de bouwvoorschriften opvragen (alsmede overige beschikbare informatie), hierin staan - naast aanvullende voorwaarden - de bestemmingsplanregels samenvattend weergegeven.
Deze bouwkavel van circa 1.800 m² biedt u de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen !

KENMERKEN
- 1.800 m² (eventueel 3.700 m2)
- Nokhoogte 9 meter
- Goothoogte 6 meter

Voor een bezichtiging, uitgebreide informatie over de kavelpaspoorten of bestemmingsplan informatie van deze fraaie kavel of de andere kavels, kunt u contact opnemen met Björn Berendsen, Register Makelaar en Taxateur of Thijs Koenders. Wij adviseren u uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.150.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1800 m² Kadasteroppervlakte 1800 m² Kadastrale gegevens Gemeente Laren Sectie D Perceelnummer 1306 Oppervlakte 1800 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vredelaan 9, 1251 GC Laren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring