Verkocht

Laapersveld 4

Hilversum
€ 795.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer

Omschrijving

Een ruim opgezet 4 kamerappartement met een woonoppervlak van 131 m2 gelegen op de begane grond met een terras van 35 m2 gelegen op het zuidwesten en met twee parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen aan het stadspark “Laapersveld”, op loopafstand van het NS station Sportpark en op korte rijafstand van het winkelgebied van Hilversum Centrum en de Gijsbrecht van Amstelstraat en diverse uitvalswegen.

Het appartement maakt onderdeel uit van de goed functionerende Vereniging van Eigenaars ‘’Park Hestiahof’’ bestaande uit twee gebouwen met in totaal 18 appartementen.

Indeling:
Ruime L-vormige entree voorzien van toilet met fontein, meterkast en een leistenen vloer, garderobekast, werkkast en voorzien van vloerverwarming, lichte en eveneens L-vormige woonkamer voorzien van eiken strokenparket en voorzien van vloerverwarming, veel raampartijen en openslaande deuren die toegang geven tot het terras (35 m2). De woonkamer heeft een open keuken bestaande uit twee delen met een composiet keukenblad, 5 pits kooktoestel, wasemkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en een Quooker, ouderslaapkamer met toegang tot de ruime badkamer die is uitgevoerd met een ligbad, douche, wastafel, zwevend toilet en een handdoekenradiator. Deze slaapkamer heeft prachtig uitzicht op het Laapersveld. Daarnaast zijn er nog twee in grootte vergelijkbare slaapkamers. Via de hal zijn de technische ruimte met C.V.-installatie, WTW-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger en een separate berging, bereikbaar. Deze berging kan eventueel worden verbouwd tot een tweede badkamer. De woonkamer is voorzien van zonweringen.

De twee parkeerplaatsen, de berging en de algemene fietsenstalling bevinden zich in de afgesloten onderbouw met een op afstand bedienbare garagedeur. Het trappenhuis en de lift geven toegang tot de begane grond en de resterende verdiepingen.

Kenmerken:
– Royaal 4-kamerappartement met 131 m2 woonoppervlak
– Groot terras van 35 m2 op het zuidwesten
– Bouwjaar 2006
– Rustige ligging
– Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing
– Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming
– Alarm
– 2 Parkeerplaatsen
– Energielabel
– Servicekosten € 365,- per maand
– Eventuele oplevering op kortere termijn is mogelijk

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
131 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
2006

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan