sold

Brinklaan 131a

Bussum
€ 325.000,- buyer's costs
Arrange a viewing
gallery-0
View more

Description

Nabij het centrum van Bussum en op loopafstand van het station gelegen 3 kamer begane grond appartement met riant zonneterras en een berging in de onderbouw. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 78 m², is voorzien van een lift (in principe niet nodig) en maakt onderdeel uit van het appartementengebouw “Brinkendaal”.

INDELING
Entree/ hal met garderobe, meterkast, toilet met fontein, een ruime lichte woonkamer met toegang tot het zonneterras, aansluitend een grote slaapkamer met vaste kast en doorloop naar de badkamer met ligbad/douche, vaste wastafel en wasmachine aansluiting. De ruime dichte keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van diverse (inbouw)apparatuur,
Vanuit de hal is ook de 2e slaapkamer bereikbaar, deze heeft eveneens een vast kast en toegang tot de eerder genoemde badkamer.

OMGEVING
De ligging mag centraal genoemd worden, zo is onder andere op loopafstand het altijd gezellige centrum van Bussum te vinden met z’n diversiteit aan winkels en iedere donderdag de mark, het NS treinstation (Bussum-zuid), bibliotheek en niet te vergeten alle gezellige horeca voor een een kopje koffie, lunch of diner!

BIJZONDERHEDEN
* Leuke ligging op loopafstand van winkels en station;
* grote woonkamer en 2 slaapkamers;
* Royaal zonneterras op het westen
* Actieve en gezonde VvE
* Servicekosten ca. € 300,- (inclusief voorschot verwarming)
* Intercom (afgesloten entree in de avond)

Characteristics

Type of house
Appartement
Living area
78 m2
Energy label
G
Number of bedrooms
2

Viewing
request?

Request