sold

Franciscusweg 10B 6

Hilversum
Prijs op aanvraag
Arrange a viewing
gallery-0
View more
gallery-1
View more
gallery-2
View more
gallery-3
View more

Description

NOG 2 BESCHIIKBAAR!

Op bedrijventerrein Kerkelanden wordt een gaaf nieuwbouwproject gerealiseerd. Achter het lopende project met huisnummer 10B zullen, onder het bestaande kantoorpand, 10 nieuwe bedrijfsunits worden gebouwd, waarvan nog maar 2 beschikbaar *unit 10B-5 & **unit 10B-6. De units zijn verdeeld over 2 bouwlagen en hebben elk 3 parkeerplaatsen.

De bedrijfsruimtes onder het bestaande kantoor worden gerealiseerd met gebruikmaking van duurzame materialen en isolerende voorzieningen. De unit leent zich uitstekend voor een combinatie van bedrijfsruimte en opslag.

*unit 5
– bruto vloer opp begane grond 114m2;
– bruto vloer opp 1e verdieping 194m2;
– parkeerplaatsen 3 stuks;
– VON-prijs exclusief BTW €350.000,-.

**unit 6
– bruto vloer opp begane grond 104m2;
– bruto vloer opp 1e verdieping 194m2;
– parkeerplaatsen 3 stuks;
– VON-prijs exclusief BTW €350.000,-.

Locatie:
Bedrijventerrein Kerkelanden is in omvang (25 hectare) het tweede bedrijventerrein van Hilversum en vertegenwoordigt met circa 1.800 werkzame personen, verdeeld over 120 bedrijven, een belangrijke economische waarde.

Kerkelanden is een dynamische bedrijfsomgeving en huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein.

Denk o.a. aan auto-bedrijven (Volkswagen/ Audi, Hyundai en Toyota), een groothandel (Sligro), ICT bedrijven, media, sportgelegenheden, horeca en zorg.

Kortom, voor een breed spectrum aan branches is dit bedrijventerrein een aantrekkelijke vestigingslocatie.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Kerkelanden is gelegen aan de buitenring van Hilversum. Met de herinrichting van dit deel van de buitenring is de bereikbaarheid zeer goed.

Het terrein wordt ontsloten via de Franciscusweg en is centraal gelegen tussen diverse uitvalswegen richting de A1, A2 of A27.

Naast een uitstekende bereikbaarheid met de fiets en het openbaar vervoer zijn ook de winkels, natuur en horeca dichtbij, denk bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Kerkelanden en de watersportplaats Loosdrecht.

Oplevering:
In casco staat, inclusief Warmtepomp en vloerverwarming in de begane grondvloer. vraag ons naar de technische omschrijving voor meer details.

Bestemmingsplan:
Vigerende bestemmingsplan: Vreelandseweg, waarbij de aangewezen gronden bestemd zijn voor een bedrijventerrein – 3. Bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn hier toegestaan.

Characteristics

Main function
Bedrijfsruimte
Construction type
Bestaande bouw
Purchase price
€ 350.000,- Free hold
Service costs
Acceptance
In overleg
Year of construction
2023
Total floor space
308 m2
Plot size
1 m2
Maintenance inside
Uitstekend
Outside maintenance
Uitstekend

Viewing
request?

Request