Woningtaxatie

U wilt graag de waarde van uw woning weten. Bijvoorbeeld wanneer u overweegt om uw woning te verkopen of een hypotheek wilt aanvragen. Of u wilt graag weten of een verbouwing meerwaarde zal opleveren. Een woning taxatie biedt dan de oplossing. Het is noodzakelijk dat u de woning taxatie door een gecertificeerde taxateur laat doen. Laat uw huis daarom taxeren door een taxateur van Kappelle. Wij voorzien u graag van advies en een taxatierapport.

Contact opnemen Kom langs

Huis taxeren door Kappelle

Hoeveel is mijn huis waard? De taxateurs van Kappelle helpen u graag bij het beantwoorden van de vraag. Onze medewerkers zijn gecertificeerde makelaars en taxateurs. Om de waarde van uw huis zo goed mogelijk te bepalen, is het belangrijk dat hij zo veel mogelijk informatie over uw woning heeft. Zo houdt de makelaar rekening met de volgende zaken:

  • De staat van onderhoud van uw huis
  • De inhoud en oppervlakte
  • De functionele indeling
  • De kwaliteit van de bouwmaterialen
  • De omgeving en voorzieningen
  • Energiebesparende maatregelen
  • De mate van isolatie
  • Het type huis
  • De marktsituatie: huizenprijzen, aantal verkopen, hypotheekrente et cetera.

Taxatierapport

Met een taxatie kunt u inschatten of de vraagprijs van een woning reëel is. Na de taxatie legt de taxateur van Kappelle zijn bevindingen vast in het taxatierapport. Met dit taxatierapport kunt u bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag doen. Let wel op: een taxatierapport is geen garantie dat u de hypotheek krijgt. Bovendien is een taxatie vaak niet verplicht wanneer u een nieuwbouwwoning koopt.

 

Taxatie kosten

Voor elke bank kunnen wij een taxatie uitbrengen. In het geval van taxaties met een marktwaarde van € 900.000,- of hoger geldt een maatwerktarief. Het doel van de taxatie en de gevraagde waardebegrippen zijn van invloed op het tarief.

 

Gratis waardebepaling

Naast het officieel laten taxeren van uw woning, is het ook mogelijk om een gratis waardbepaling uit te laten voeren door onze deskundigen. U krijgt van ons een overzicht van alle verkochte woningen in uw directe omgeving. Bovendien bieden wij u inzicht in de looptijden en de verkoopprijzen van de woningen om daarmee gezamenlijk een onderbouwde strategie te bepalen voor de verkoop van uw woning. U kunt rekenen op een goed onderbouwd (prijs)advies,vertaald naar een professionele uitvoering van de verkoop van uw woning.

 

Kappelle is aangesloten bij NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut – afgekort NWWI – is een onafhankelijk landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI werkt alleen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

 

Contact opnemen

Wilt u de waarde van uw woning laten bepalen? Kappelle voert graag een woning taxatie voor u uit. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons. Of loop binnen bij een van onze vestigingen in Hilversum, Loosdrecht, Bussum of Laren.

Neem contact op Kom langs

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring