Stationsweg 1-09

Laren
€ 1.165.000,- v.o.n.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer

Omschrijving

Appartement 9 betreft een uniek hoekappartement fraai gelegen op de 2e verdieping van het pand, uitkijkend over zowel de Burgermeester van Nispen van Zevenaerweg en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De woning wordt turn-key opgeleverd en beschikt over een master slaapkamer met een dressing ruimte en ingebouwde kasten, een luxueuze badkamer met inloopdouche, ruim toilet en een prachtige keuken. In de hal, slaapkamer en woonkamer / keuken is de vloer gelegd een sprekend visgraat-patroon. Het appartement beschikt daarnaast over een fraaie loggia (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de tuin en de Burg.van Nispen van Zevenaerweg / hertenkamp.

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP
La Gare is een bijzonder woonproject. Het nieuwbouwcomplex koppelt historische architectuur aan ultramodern wooncomfort en vormt met zijn twaalf luxueuze appartementen de entree van het schilderachtige Gooise kunstdorp Laren. Het is een mondaine en gezellige plek met tal van culturele, culinaire en shopping adresjes. Ook wie rust zoekt, komt niets tekort, want Laren baadt tot aan de horizon in het groen. Geen twijfel mogelijk dat La Gare aan het summum van je woonwensen voldoet.

ARCHITECTUUR
MODERNE NOSTALGIE
Friso Woudstra Architecten bouwde een nieuwbouw appartementencomplex met de uitstraling van een historische villa. De klassieke architectuur straalt tijdloosheid uit en ook de keuze voor natuurlijke materialen bevordert de duurzaamheid van het nieuwbouwcomplex. Het nieuwbouwen van historische villa’s is dan ook de specialiteit van het Nederlandse architectenbureau. Bovendien combineert het team een groot historisch besef met bijzondere aandacht voor moderne woonwensen.

HISTORISCH
JARENLANG EEN BELANGRIJKE WAARDE IN HET DORP
La Gare is een plek met geschiedenis. Door de opvallende ligging aan de toegangsweg naar het centrum van het dorp, is elk gebouw dat op deze locatie stond altijd een herkenningspunt geweest voor de dorpsbewoners en bezoekers van Laren. Ook La Gare wil deze waardevolle functie op zich nemen en bovendien meerwaarde scheppen door met zijn doordachte architectuur en prachtig aangelegde tuin een absolute aanwinst te zijn voor Laren. Een rijke geschiedenis van hotel en restaurant.

LOCATIE
OP HET KRUISPUNT VAN DORP, STAD EN NATUUR
Wie de snelweg verlaat en Laren binnenrijdt, krijgt La Gare al snel te zien. Het pand straalt een bijzondere grandeur uit die je niet kan missen. La Gare ligt aan de Stationsweg, die je zo naar de gezellige dorpskern van Laren leidt. Winkels, horeca, sport- en ontspanningsfaciliteiten liggen op wandel- of fietsafstand. Naar steden zoals Hilversum, Amsterdam en Utrecht rijd je in niet meer dan een halfuur en via snelle verbindingswegen naar andere Gooise dorpen, zoals Blaricum en Huizen, bereik je het Gooimeer. Water, maar ook bos en heide: La Gare heeft het allemaal.

INTERIEUR
ROYALE APPARTEMENTEN MET DOORDACHTE INDELING
La Gare beschikt over twaalf luxueuze appartementen. Het zijn royale leefruimtes die getuigen van kwaliteit en finesse. En dankzij de hoge plafonds en ramen halen de woonentiteiten volop licht, zuurstof en de omliggende natuur naar binnen. Het uitzicht verveelt nooit: van een canvas gevuld met speelse hertjes over het gezellige dorpsleven tot aan de basiliek. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de afwerking zelf te bepalen. In La Gare woon je immers zoals op hotel: hemels en exclusief. Wakker worden met het gevoel van vakantie.
Qua indeling kunt u zelf bepalen hoe u straks wilt gaan wonen, wel hebben de binnenhuisarchitecten een indeling gemaakt om alvast een idee te geven over hoe uw appartement eruit zou kunnen komen te zien. De 6 grotere appartementen hebben stelposten voor de afbouw (voor o.a. keuken en badkamers) van € 100.000,- en de kleinere appartementen hebben stelposten voor de afbouw (voor o.a. keuken en badkamer) van € 50.000,-.

PARKEREN EN UW EIGEN BERGING IN DE AFGESLOTEN PARKEERKELDER ONDER HET GEBOUW
VEILIG PARKEREN EN MET DE LIFT NAAR UW AUTO EN UW APPARTEMENT
De afgesloten parkeerkelder geeft u de mogelijkheid tot het parkeren in de afgesloten parkeerkelder, alwaar ook u berging zich bevindt. Met de inpandige lift kunt u zowel uw appartement bereiken, alsmede de parkeergarage.

TUIN
IN HARMONIE MET ARCHITECTUUR EN OMGEVING
De nieuw aangelegde tuin van La Gare is een parel met een terras in het groen, open zicht naar het hertenkamp, tuinbeplanting in bossfeer, en ook wintergroene buffers en hoge bomen om de privacy te garanderen. De kelder van het historische pand werd omgevormd tot ondergrondse parking met ruime autostaanplaatsen, privéberging en voldoende plaats om fietsen te stallen. De parkeerplaats ligt makkelijk bereikbaar aan de zijkant van het gebouw, maar wordt wel omzoomd door de tuin zodat deze de omgeving niet verstoort.

Kenmerken

Type woning
Appartement
Woonoppervlakte
87 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
2022

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan