Eemnesserweg 31

Laren
€ 3.045.000,- k.k.
Plan bezichtiging
gallery-0
Bekijk meer
gallery-1
Bekijk meer
gallery-2
Bekijk meer
gallery-3
Bekijk meer
gallery-4
Bekijk meer
gallery-5
Bekijk meer
gallery-6
Bekijk meer
gallery-7
Bekijk meer
gallery-8
Bekijk meer
gallery-9
Bekijk meer
gallery-10
Bekijk meer
gallery-11
Bekijk meer
gallery-12
Bekijk meer
gallery-13
Bekijk meer
gallery-14
Bekijk meer
gallery-15
Bekijk meer
gallery-16
Bekijk meer
gallery-17
Bekijk meer
gallery-18
Bekijk meer
gallery-19
Bekijk meer
gallery-20
Bekijk meer
gallery-21
Bekijk meer
gallery-22
Bekijk meer
gallery-23
Bekijk meer
gallery-24
Bekijk meer
gallery-25
Bekijk meer
gallery-26
Bekijk meer
gallery-27
Bekijk meer
gallery-28
Bekijk meer
gallery-29
Bekijk meer
gallery-30
Bekijk meer
gallery-31
Bekijk meer
gallery-32
Bekijk meer
gallery-33
Bekijk meer
gallery-34
Bekijk meer
gallery-35
Bekijk meer
gallery-36
Bekijk meer
gallery-37
Bekijk meer
gallery-38
Bekijk meer
gallery-39
Bekijk meer
gallery-40
Bekijk meer
gallery-41
Bekijk meer
gallery-42
Bekijk meer
gallery-43
Bekijk meer
gallery-44
Bekijk meer
gallery-45
Bekijk meer

Omschrijving

Luxe, sfeer, stijl en vrijheid; slechts een greep uit de kenmerken die deze vrijstaande, rietgedekte villa tot een buitenkans maken. Het is niet overdreven te zeggen dat sinds de renovatie enkel superlatieven van toepassing zijn. De mooiste afwerking, de meest hoogwaardige materialen, het hoogste niveau van comfort en de beste beveiliging; aan werkelijk alles is gedacht. Op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing kunt u denken aan zaken als triple A-beglazing, volledige isolatie en natuurlijk zonnecollectoren.

Wanneer u via één van de elektrische toegangspoorten het erf betreedt, springt niet alleen de in concoursconditie verkerende villa in het oog. Ook de fantastische tuin, overdekte veranda en ruime garage trekken de aandacht. En wat te denken van de hotspring en het verwarmde zwembad, compleet met overdekte loungehoek?

Binnen in de woning zijn het zaken als een drie meter brede haard en een waanzinnig aquarium die tot de verbeelding spreken. Het aquarium herbergt maar liefst vierhonderd bijzondere vissen en blauwe kreeften.

Vanzelfsprekend zijn vloeren, wanden en inbouwmeubilair afgewerkt met materialen uit het topsegment. Aan elk detail is aandacht besteed, wat maakt dat het geheel luxe en sfeer ademt.

Hoewel we verwachten dat de foto’s voor zich spreken, nemen we u graag mee langs de minder opvallende hoogtepunten van de woning. Comfort draait immers om onzichtbare details. Zo is de woning voorzien van airco op alle slaapkamers, en is het klimaat in ieder vertrek separaat te bedienen. Ook is de volledige verdieping voorzien van automatische zonwering. Daarnaast is de woning uitgerust met een Nevid aqua power+ cv-systeem. Dit maakt dat in alle drie de badkamers gelijktijdig kan worden gedoucht zonder druk of warmte te verliezen. Vanzelfsprekend is de woning geheel voorzien van vloerverwarming.

Alle apparatuur in huis – denk aan verlichting, audio en klimaat – is te bedienen via een app op telefoon of tablet. Vanzelfsprekend zijn er ook normale schakelaars, zodat bezoek, oppas of opa en oma zonder uitleg met het licht uit de voeten kunnen.

Ook de top notch beveiliging verdient extra aandacht. Deze bestaat uit drie elektrische toegangspoorten, elektrische dag- en nachtsloten, A-label, super isolerende en inbraakveilige beglazing en een high end beveiligings- en camerasysteem met maar liefst 31 camera’s, dan kan worden bediend middels een vingerprint of mobiele telefoons. Huissleutels zijn dus in feite overbodig.

De zonnige tuin van is geheel omsloten door een hek en zoals gezegd elektrische toegangspoorten. In de fraai aangelegde tuin ligt een mooi en geheel betegeld verwarmd zwembad met een zonneplateau, een hotspring en twee verwarmde veranda’s (één bij de villa en één bij het zwembad). Doordat de terrassen gevoegd zijn vindt onkruid er geen weg en een automatisch maai- en sproeisysteem maakt dat u zich om onderhoud nauwelijks hoeft te bekommeren. De tuin is voor 75% wintergroen, zodat zij ’s winters haar sfeer niet verliest.
U woont op een heerlijk centrale plek op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Laren. Scholen, kinderopvang, winkels en sportclubs vindt u in de nabije omgeving, net als horeca en prachtige natuur. Via de A1 en A27 zijn steden als Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Almere uitstekend bereikbaar.

Indeling van de villa op de begane grond: Entree, garderobe, modern toilet, kantoorruimte, royale grote woon-/eetkamer met prachtige brede gashaard en een serieus gaaf aquarium. De woonkeuken is geoutilleerd met een overdaad aan apparatuur zoals o.a. twee vaatwassers, twee koelkasten, vriezer, twee ovens, een keramische kookplaat, een wijnklimaatkast en twee voedselvermalers. Woon- en eetkamer zijn uitgerust met veel glas en bieden zo maximaal contact met de prachtig aangelegde tuin en terrassen. Via de gang bereikt u de ouderslaapkamer met een romantisch plafond tot in de nok, middels een trap naar beneden komt u bij de kleedkamer en prachtige lichte marmeren badkamer met ligbad, grote inloopdouche, wastafelmeubel en separaat toilet.
Op de 1ste verdieping; een Vide, overloop met diverse vaste kasten en de slaapkamer met zicht tot in de nok, een 2de slaapkamer, een moderne luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet voor de kids en een derde grote slaapkamer met eigen luxe badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet. Zoals gezegd zijn alle vertrekken voorzien van automatische zonwering, airco en separaat te regelen klimaat.

Oplevering in overleg

Wij leiden u graag rond in deze villa, zodat u de warmte, de sfeer en het comfort van het geheel zelf kunt ervaren. Een heerlijk thuis waar u ook gelijkvloers kan wonen.

Verkoop geschiedt aan de zijde van de verkopers onder het voorbehoud van gunning.

Kenmerken

Type woning
Woonhuis
Perceeloppervlakte
1.608 m2
Woonoppervlakte
348 m2
Energielabel
A
Aantal slaapkamers
4
Bouwjaar
2019

Bezichtiging
aanvragen?

Vraag aan